Top

Goedkope verlovingsring of trouwring nodig?

Wij zijn de goedkoopste trouwringen leverancier van Nederland en België!
TrouwringenVoordeel.nl behoort tot de één van de grootste Nederlandse winkels voor trouwringen, verlovingsringen en vriendschapsringen. TrouwringenVoordeel.nl staat voor een groot aanbod, meer dan 500 modellen op voorraad, kwalitatieve producten en een klantenservice die 6 dagen per week voor haar klanten klaarstaat. Verzending verloopt altijd verzekerd en er is een mogelijkheid om de trouwringen op te halen in één van onze vestigingen. TrouwringenVoordeel.nl rekent geen verzendkosten in Nederland en België.

Stap voor stap hebben we iets bijzonders neergezet. Een innovatief winkelconcept.

Waar is het allemaal begonnen? TrouwringenVoordeel is ontstaan uit een trouwringen groothandel vanaf 1999. Wij zijn "de trouwringenspecialisten" en weten waar we over praten.
Verwonderen betekent verwachtingen overtreffen. Iets anders doen dan een ander. Wij doen graag net dat stapje extra.

Trouwringen roept veel emotie op en wij willen graag de klik hierin maken.TrouwringenVoordeel.nl staat voor:


Service
Wij hebben een nuchtere ondernemersmentaliteit.
Tevreden klanten is waar alles om draait bij TrouwringenVoordeel.nl. Onze klantenservice staat 6 dagen (maandag t/m zaterdag) per week voor u klaar per telefoon, e-mail en sociale media. Zo kunt u zelf kiezen welke manier van contact u het prettigst vindt. Wij doen er alles aan om al uw vragen snel en naar tevredenheid te beantwoorden zodat u weet waar u aan toe bent. 

Betrouwbaarheid
Veilig kunnen winkelen en betalen is belangrijk bij doen van online aankopen. Bij TrouwringenVoordeel.nl kan iedereen onbezorgd winkelen en afrekenen zonder na te hoeven denken over betrouwbaarheid of veiligheid. Om dit te bevestigen, werken we samen met verschillende partners. Bij het onafhankelijke The Feedback Company vindt u de beoordelingen van veel klanten die u voor waren. Daarnaast is TrouwringenVoordeel.nl aangesloten bij Webwinkelkeur die garant staat voor veilig en betrouwbaar winkelen op Internet.

Voordeel
Naast uitstekende service en betrouwbaarheid wilt u natuurlijk ook voordelig kunnen shoppen. TrouwringenVoordeel.nl rekent daarom geen verzendkosten bij uw bestelling. Daarnaast zorgen wij dat onze prijzen voortdurend scherp blijven zodat u nooit te veel betaalt.
Laagste prijsgarantie zonder voorwaarden !

Keurmerk
TrouwringenVoordeel.nl is goedgekeurd en aangesloten bij Webwinkelkeur en mag het officiële Webshop Keurmerk logo voeren. Als u winkelt bij TrouwringenVoordeel.nl bent u zeker van veilig en vertrouwd winkelen. 

webwinkelkeur trouwringen

Wij zijn trots op onze hoge klantenwaardering. Het doet ons dan ook deugd dat al onze klanten meer dan tevreden zijn over onze service. Wij doen hier dan ook alles aan. 
Wij hebben aandacht voor uw persoonlijke wensen. U mag van ons het beste verwachten want wij zullen er alles aan doen om voor 100 procent aan uw verwachtingen te voldoen.

Wij staan dan garant voor uitmuntende service voor, tijdens en na het plaatsen van een order.

Kernwaarden die bij ons passen zijn:

kernwaarden trouwringenvoordeel


Concept TrouwringenVoordeel.nl

Hieronder vindt u uitleg waarom wij onze trouwringen tegen zeer scherpe prijzen kunnen aanbieden.

traditonele juwelier


Wij hebben een mooi en divers assortiment goedkope ringen, goedkope verlovingsring, vriendschapsringen, relatieringen  ( Gouden ringen, Zilveren ringen, Witgouden ringen, Titanium ringen, Platina ringen, Palladium ringen, Stalen ringen, bijzondere ringen, bicolor ringen en tricolor ringen ) tegen de scherpste prijs van Nederland.


Wij behoren tot de goedkoopste trouwringen specialisten van Nederland! 
De kosten kunnen wij laag houden doordat wij o.a. de  ringen in eigen beheer laten vervaardigen en daarnaast werken wij met zeer gerenommeerde Duitse bedrijven samen.

U profiteert van :
* Onze scherpe prijzen 
* Onze goede service
* Onze hoge kwaliteit 
 
Volgens onze  aanpak: namelijk leveren zónder tussenschakels als winkels en distributeurs / importeurs. Door het niet werken met deze schakels, bieden wij altijd de laagste prijs.

Hoe werken wij?

U kunt ons een mail sturen met daarin al uw wensen en welke verlovingsring of goedkope trouwringen u wilt kopen. U krijgt een offerte binnen 24 uur van ons terug.  Ook kunt u via onze webshop een verlovingsring of goedkope trouwringen bestellen.
Indien u de ringen wilt kopen of  in het echt wilt bezichtigen, dan kunt u een afspraak maken bij één van onze vestigingen.

Wij kunnen u ook een ringenbos of dummies trouwringen toesturenzodat u in alle rust thuis de goede ringmaat kunt opmeten. U bent dan zeker van de goede ringmaat!

Wanneer u de maat bepaald heeft kunt u deze samen met de gravures die u graag in de trouwringen zou willen hebben doorgeven, wij zorgen ervoor dat deze er gratis in worden gezet.

Mail ons voor een afspraak, of bestel gelijk een uw droom trouwring uit onze shop!
 


Alle trouwringen van Trouwringenvoordeel.nl worden geleverd met het officiële Nederlandse Waarborgkeurteken.
De goudlegering voldoet aan de eisen en geeft aan dat er zoveel zuiver goud in de ringen verwerkt is als aangetoond. Dus je weet zeker dat het echt goud betreft.


Op alle verlovingsringen en trouwringen van Trouwringenvoordeel.nl hebben jullie levenslang garantie op de productie van de ringen.

Info: www.waarborg.nl

Een goedkope verlovingsring eenvoudig online bestellen?
 


 

Aanbiedingen