Top

Betalingsvoorwaarden

Betalingsvoorwaarden
 
Een trouwringen-opdracht is pas definitief als u een aanbetaling heeft gedaan. U betaalt 50%  van de verkoopprijs vooruit of u betaald het gehele bedrag in één keer. U ontvangt binnen 1 of 2 werkdagen een orderbevestiging per e-mail opgestuurd.
 
Als u de trouwringen bij ons kantoor bestelt, mag u ter plekke de aanbetaling doen, of deze op een later tijdstip naar de bankrekening van ons overmaken. Wij beschouwen uw order pas definitief als opdracht, zodra het bedrag eenmaal bijgeschreven is.
 
Wij beginnen in de regel pas met het maken van de trouwringen zodra de vereiste (aan)betaling ontvangen is.

Zodra de aanbetaling op de rekening van ons is bijgeschreven, laten wij de ringen vervaardigen. Zodra wij de door uw bestelde trouwringen (of verlovingsringen e.d.) gereed hebben, nemen wij contact met u op.
 
Komt u de bestelde trouwringen of verlovingsringen zelf ophalen, dan betaalt u het restbedrag contant. Of u heeft het restbedrag al overgemaakt. Indien wij de bestelling moeten opsturen, dan maakt u eerst de restbetaling over; zodra deze is bijgeboekt sturen wij uw bestelling op. In het incidentele geval dat er te weinig tijd is voor deze procedure, dan kijken wij naar een juiste oplossing.

Let op orders onder de 150,00 euro dienen in één keer te worden voldaan

* Bij spoedbestellingen 100% van te voren overmaken en graag een mail versturen dat het bedrag is overgemaakt of een kopie van de betalingsoverzicht doormailen.

** Let op: de levertijd kan in gevaar komen indien de betaling niet op tijd is overgemaakt.
   Wij zijn hiervoor niet aansprakelijk.