Top

Trouwringen trends 2019

Trouwringen trends


De bruiloft is voor veel mensen de mooiste dag van hun leven waaraan nog vaak teruggedacht zal worden. Jullie trouwringen zijn één van de elementen die jullie altijd terug doet denken aan deze mooie dag. De trouwring speelt dus niet alleen een belangrijke rol op de dag zelf, maar ook in de jaren die daarop volgen. Het vinden van een passende trouwring om jullie liefde mee te bezegelen kan daarom best wel wat stress met zich meebrengen. Om het jullie iets eenvoudiger te maken hebben we de trends op het gebied van trouwringen anno 2019 op een rijtje gezet.

Trouwringen trends 2019

Ieder jaar ontstaan er weer nieuwe trends in de wereld van trouwringen en dit is ook dit jaar niet anders geweest. Eén van de grootste trends dit jaar is de roségouden trouwring. Deze kleur ring valt alweer enige tijd in de smaak, maar is ook in 2019 weer helemaal hot. Voor de bruid is een smalle, elegante roségouden ring de ideale trouwring van dit moment. Het grote voordeel van de roségouden kleur is dat deze tint bij iedere huidskleur past. Bekijk onze roségouden trouwringen hier. Voor de bruidegom is een stoere ring de musthave trouwring van dit moment. Je kunt hierbij denken aan een robuuste en brede trouwring van carbon of titanium.


De klassieke geelgouden trouwring is tijdloos

Wie denkt dat een geelgouden trouwring niet meer in is, heeft het mis. De klassieke gouden trouwring blijft nog altijd één van de meest gewilde trouwringen. De verwachting is dat dit de komende jaren niet gaat veranderen en dat men altijd wel een zwak zal blijven houden voor deze prachtige ringen. In vergelijking met vroeger zit er wel wat verschil in de modellen van nu. Wat we nu veel zien is klassiek goud gecombineerd met subtiele diamanten die esthetisch en technisch van hoogwaardige kwaliteit zijn.

Palladium, platina, witgoud en bicolor

Naast de tijdloze geelgouden trouwring is er ook ruimte voor nieuw elan. De trouwringen trends zijn meestal heel gevarieerd en dit is in 2018 niet anders. Fraaie bicolor trouwringen met witgoud en roségoud, een palladium exemplaar met zirkonia’s of een strakke platina trouwring met diamant zijn enkele voorbeelden van trouwringen die dit jaar in de mode zijn. Deze mooie en elegante ringen kun je allemaal online bestellen bij Trouwringenvoordeel.nl.

Elegant voor de bruid, stoer voor de bruidegom


Er zijn zo veel verschillende trouwringen. Het is daarom ook erg lastig om perfecte trouwringen uit te zoeken voor jouw en je partner. Ben je nou benieuwd naar de laatste trends op gebied van trouwringen? Lees hieronder alle trends voor 2019.


Bicolor

Bicolor trouwringen, dit zijn ringen met twee verschillende soorten goud. Dus bijvoorbeeld witgoud met geelgoud of witgoud met roségoud. De ringen worden steeds populairder omdat mensen keuzes maken moeilijk vinden. Wanneer je erg twijfelt tussen geelgoud en witgoud kan juist een combinatie hiervan de oplossing zijn, een bicolor trouwring.


Eigen ontwerp

Ondanks dat er zoveel verschillende soorten trouwringen zijn, kiezen veel mensen toch voor hun eigen ontwerp. Zo kunnen ze zelf helemaal een eigen draai geven aan de ring waardoor die sowieso uniek wordt.


Vingerafdruk gravure

De datum van je trouwring is dé meest gebruikte gravering. Maar, wordt dat niet veel te ouderwets? Tegenwoordig zetten steeds meer stellen de vingerafdruk van hun partner in de ring als gravering.


Stoere trouwringen

Veel stellen kiezen tegenwoordig ook voor stoerdere ringen. Ze gaan dan bijvoorbeeld voor ringen van carbon of keramiek. Deze ringen zijn diepzwart en krijgen daardoor een stoere uitstraling.


Stapelen

Deze trend geldt voor de dames, veel dames stapelen tegenwoordig hun trouwring en verlovingsring op. Wanneer je je verlovingsring al draagt op je linkerhand en je je trouwring ook graag om je linkerhand wilt kun je er natuurlijk ook voor kiezen om ze op te stapelen. Zo maak je ook nog eens echt een unieke ring.


Meerdere steentjes

In de damesring is het geen must om één grote opvallende steen in je trouwring te hebben. Je ziet tegenwoordig steeds meer dat er meerdere steentjes gebruikt worden of van meerdere kleine steentjes een geheel wordt gemaakt wat lijkt op één grote steen.


Kortom een mooie reden om in 2019 in het huwelijk te treden:)