Top

Trouwringen Antwerpen

Trouwringen Antwerpen


Klassiek
, romantisch of eenvoudig; in ons ruime assortiment trouwringen vindt u altijd de trouwring die het best bij u past. Wij bieden u  trouwringen voor de scherpste prijs van België.

Een trouwring is het meest krachtige symbool van de liefde tussen twee mensen. Op de mooiste dag van jullie leven, de start van jullie toekomst samen, wil je dan ook niets liever dan elkaar een ring geven die jullie verbintenis het best weergeeft: een trouwring die bij jullie als koppel past. Hét symbool van jullie diepe verbondenheid en liefde voor elkaar. Een trouwring is tenslotte voor het leven.

Hoewel traditionele trouwringen vaak van geelgoud zijn, zijn er tegenwoordig ook trouwringen op de markt die van een ander materiaal zijn gemaakt. Denk bijvoorbeeld aan of platina of witgoud. De keuze is dus veel groter. 

Sinds jaar en dag weten inwoners van Vlaams België TrouwringenVoordeel.nl te vinden - in Eindhoven en Rotterdam is het maar minder dan uur rijden vanuit Antwerpen of Brussel.

Vooral mensen die woonachtig zijn in de driehoek 
Gent-Brussel-Antwerpen kiezen er voor om af te reizen naar onze vestiging in Rotterdam of Eindhoven om daar een setje droom trouwringen uit te zoeken dat een verbintenis in de liefde perfect symboliseert.

Wat maakt TrouwringenVoordeel.nl zo geliefd in België?

Ruime collectie trouwringen tegen de scherpste prijzen van België.
Een betrouwbaar adres bovendien! Bij ons kunt u in België gewoon betalen met Mistercash, sofort banking, afterpay of Paypal.

Trouwringenvoordeel.nl is goedkoper dan menig juwelier in Antwerpen en daarbij bieden we veel meer winkelgemak! 


Wij beschikken over een uitgebreide collectie van meer dan honderden modellen. Op onze vestiging in heeft u alle tijd om onze gouden collectie rustig te bekijken. TrouwringenVoordeel staat voor:

 Eerste keus Trouwringen (A-KWALITEIT)
 Levenslange lange garantie op de trouwringen
 Snelle leveringen
 Strenge kwaliteitscontrole
 Hoge klantwaarde ( kijk hier wat onze klanten zeggen )

 Hoog draagcomfort
 Gratis Graveren en Gratis Luxe RingendoosjeToch twijfels bij het bestellen van verlovingsringen of trouwringen vanuit Antwerpen of Brussel? Nergens voor nodig! Trouwringenvoordeel.nl is al jaren een bekend adres voor kwalitatieve, betaalbare en mooie trouwringen in Nederland en België.
Wij leveren jaarlijks duizenden ringen aan onze zuiderburen.
Daarnaast kunt u heel eenvoudig een online afspraak maken in één van onze vestigingen waar u deskundig word geholpen.
Via de onderstaande link kunt u gelijk een afspraak maken voor trouwringen in Antwerpen, Brusssel of omgeving.

Welke trouwringen zijn het meest populair bij onze Belgen? 

De TOP 3 van bij Belgen meest populaire trouwringen bestaat zonder twijfel uit trendy en modern vormgegeven ringen gemaakt van goud; (veelal samengesteld uit meer dan één kleur goud; zogenaamde bicolor gouden ringen) De 2 de plaats zijn de Titanium ringen met goud of stalen ringen met goud deze zijn niet helemaal onbekend in België. Op een goede derde plaats komen de trouwringen van witgoud, deze ringen zijn samengesteld uit ringen van 585 of 750 goud.

Profiteer nu nog van onze scherpe prijzen!
Bekijk hier onze gehele collectie trouwringen die speciaal zijn samengesteld voor onze Belgische klanten.Dat onze zuiderburen wel een feestje kunnen bouwen, bewijst onderstaande foto maar weer. De bruiloft van Kris en Vera zit werkelijk VOL leuke details. Zo hebben ze ook gekozen om de trouwringen aan te schaffen bij TrouwringenVoordeel.nl.....