Top

Trouwringen Prijzen / Betaalbare Ringen

Algemene Informatie over onze betaalbare ringen

Ondanks dat u zo voorzichtig mogelijk bent met uw trouwringen, zijn beschadigingen niet te voorkomen. U draagt uw trouwring dagelijks en daardoor krijgt het dan ook vaak zwaar te verduren.
Hoe verschrikkelijk zonde het ook is, maar op het moment dat u elkaar het Ja-woord geeft zullen de eerste krasjes al snel zichtbaar zijn. Na het Ja-woord zullen de uitgenodigde gasten u feliciteren en daarbij u wellicht de hand schudden. Als de andere persoon ook een ring draagt aan de zelfde hand, dan zullen de ringen met elkaar in contact komen en zullen hierdoor lichtjes beschadigen. Aangezien snel al een tiental mensen u de hand zullen schudden, heeft u direct een aantal krasjes te pakken.
Daarnaast zult u merken dat bij de normale huis, tuin, en keuken gebruik, dat u vaak in contact komt met metalen of andere harde voorwerpen. Bijvoorbeeld de pannen in de keuken, de deurklink of een bossleutels. Dit zijn allemaal harde materialen die ervoor zorgen dat het oppervlak zal krassen.
 
Sieraden waarvan het oppervlak gematteerd is, zal door krasjes steeds meer gaan glimmen.
Onder het matte oppervlak is het sieraad glimmend, dus door het stoten wordt het matte eraf gekrast waardoor de krasjes duidelijker opvallen.

gouden ringen
Gouden Heren Ring, Gouden Dames Ring
Goud is één van de vele materialen voor ringen en heeft van nature een gele kleur. De trouwringen prijzen van goud zullen nog steeds stijgen. Onbewerkt is puur goud een vrij zacht materiaal. Goud wordt daarom ook vaak vermengd met andere materialen zodat het minder kwetsbaar wordt. Betaalbare Gouden ringen worden nog steeds veel verkocht als dames ring en heren ring. Het gehalte betreft 585 en 14 karaats. Ook witgouden ringen, bicolor ringen, tricolor ringen winnen aan populariteit.


 

platina ringen
Platina Heren Ring, Platina Dames Ring
Platina ringen behoren tot het duurdere segment en zeer geliefd als trouwringen.Het metaal wordt gebruikt om betaalbare trouwringen, verlovingsringen, vriendschappen ringen te maken. Het metaal is van nature wit en het meest harde, duurzaamste, zuiverste metaal wat er bestaat en het is anti-allergisch.
De platina ringen van TrouwringenVoordeel.nl zijn gemaakt van 60% platina of bijna zuiver platina (95%) zuiverder kunnen deze bijzondere ringen niet zijn.
De trouwringen prijzen varieren van 895 euro tot ver boven de 2500 euro.palladium ringenPalladium Heren Ring, Palladium Dames Ring 
Palladium behoort tot de Platina familie. Palladium is wit van nature en heeft veel goede eigenschappen om er een bijzondere ring van te maken. Palladium ringen zijn goedkoper dan goud vanwege een lager soortelijk gewicht. Palladium ringen zijn betaalbare trouwringen.
 
zilveren ringenZilveren Heren Ring, Zilveren Dames Ring 
Zilver wordt gemaakt uit het eerste gehalte zilver (925 zilver) Op trouwringenvoordeel.nl vindt u alle zilveren ringen van 925 zilver.
Deze zijn allemaal voorzien van een keurmerk om de kwaliteit aan te geven. De trouwringen prijzen van zilveren ringen varieren van 49,95 euro tot over de 300 euro.

 


stalen ringen

Stalen Heren Ring, Stalen Dames Ring 
Stalen ringen zijn zeer geschikt voor mensen met een gevoelige huid en  anti allergie ringen willen kopen. Stalen ringen zijn betaalbaar en  gemaakt van 316L staal. Staal  is een prachtig en sterk materiaal, er moet daarom ook zorgvuldig worden omgegaan met het opmeten van de ringmaat. Naderhand kan de maat van deze stalen ringen niet meer worden veranderd. 

titanium ringenTitanium Heren Ring, Titanium Dames Ring
Titanium ringen is een harde materiaal en wordt gemaakt uit 100% titanium. Het materiaal is sterker dan goud en is licht in gewicht. Titanium is corrosiebestendig en 100% hypoallergeen en maakt titanium ringen zeer geschikt als trouwringen, verlovingsringen, vriendschapsringen. Titanium ringen zijn ook hele betaalbare ringen. 

witgouden ringenWitgouden Heren Ringen, Witgouden Dames Ring
Witgouden ringen zijn ook populair, zowel voor een dames ring als een heren ring. Goud krijgt een wit zilveren kleur door er palladium aan toe te voegen. De witgouden ringen worden steeds populairde voor dames ringen en heren ringen.
 


bicolor ringenBicolor Heren Ring, Bicolor Dames Ring
De verschillende kleuren goud laten zich mooi combineren in de bicolor ringen. Deze bijzondere betaalbare ringen zijn in veel bicolor (2 kleuren) combinaties te verkrijgen. Bij bicolor is dat meestal wit- en geelgoud.  Zo heb je een dames ring die moeiteloos bij al je andere sieraden past. Deze trouwringen prijzen variëren van 500 euro tot 2500 euro.tricolor ringenTricolor Heren Ring, Tricolor Dames Ring
De verschillende kleuren goud laten zich mooi combineren in de tricolor ringen. Er zijn veel tricolor (3 kleuren) combinaties te verkrijgen. Voor tricolor worden wit-, geel- en roodgoud gebruikt. Zo heb je een mooie dames ring die bij al je andere sieraden past.

 

 


Waarborg
Als je de binnenkant van een betaalbaare ring bekijkt, zie je  een keurteken staan. Alle gouden en platina ringen zijn voorzien van een keurteken. Deze tekens zijn bij de wet geregeld en beschermen de klant tegen onechtheid. Info: www.waarborg.nl
 
 
Gravure
Maak jullie ringen persoonlijk met een gravure. Door te laseren of handmatig te graveren is het mogelijk om alles in je ring te laten gravereren : van vingerafdrukken of lijfspreuken in jullie eigen handschrift. Natuurlijk kunnen wij ook alleen jullie naam en trouwdatum erin graveren.
 
Het maken van een Gouden Ring