Top

Verlovingsringen

Verlovingsringen en solitaire ringen kopen

Het moment is aangekomen om uw liefste voor altijd aan u te binden. U bent zenuwachtig maar dit is het moment dat het gaat gebeuren. U heeft alles goed gepland en doordacht en u heeft de mooiste ring gekozen. U bevindt zich op een romantische plek en de setting is perfect.

In de webshop van Trouwringenvoordeel.nl vindt u prachtige verlovingsringen en solitaire ringen tegen zeer scherpe prijzen. Met deze prachtige solitaire ringen in verschillende prijsklassen zegt uw toekomstige vrouw zeker geen nee als u haar ten huwelijk vraagt.

 
De belangrijkste vraag van uw leven stelt u  met een ring uit onze ruime collectie verlovingsringen.

Bekijk onze collectie aanzoeksringen en stel de belangrijkste vraag uit uw leven.....
U knielt, opent het luxe doosje en vraagt:


Wil je.... met mij Trouwen?Wij versturen alle ringen anoniem en aangetekend.

Past de solitaire ring toch niet? Geen probleem bij Trouwringenvoordeel.nl kunt u de verlovingsring gewoon ruilen voor de juiste maat.

Unieke aanzoeksringen van hoge kwaliteit

Om de perfecte aanzoeksring te vinden voor uw aanstaande moet u erachter komen van welke stijl ze houdt. Is uw geliefde een liefhebber van moderne ringen of is ze meer het type dat houdt van een klassieke ring? Het aanschaffen van de juiste aanzoeksring kan dus best wel lastig zijn, omdat u de smaak van uw  geliefde moet weten. Tegenwoordig is het aanbod van ontwerpen en materiaalkeuze ook enorm. Gaat u voor een gouden model, of kiest u voor een andere edelmetaalsoort zoals platina?

Bij Trouwringenvoordeel kunt u kiezen uit uitgebreid aanbod aanzoeksringen en verlovingsringen die vervaardigd zijn uit diverse materialen. Bij ons vindt u eenvoudig de geschikte verlovingsring om uw partner mee ten huwelijk te vragen. We zijn de aanzoeksringen specialist waar u terecht kunt voor betaalbare en exclusieve ringen.


Retourvoorwaarden aanzoeksring

Retourneren geldt alleen voor deze verlovingsringen en kan alleen onder de volgende voorwaarden retour worden gestuurd:

 • Unieke zichttermijn van 30 dagen na ontvangst van de aanzoeksring.
 • Verlovingsring is ongedragen (passen is uiteraard mogelijk)
 • Verlovingsring is onbeschadigd.
 • verlovingsring is niet gegraveerd.
 • De verlovingsring moet aangetekend retour worden gestuurd en kan alleen worden geruild voor een ander model of andere maat. (Bij het terugsturen van de ring zijn de verzendkosten voor de klant)
 • Voor een retourzending dient u eerst een mail te sturen naar info@trouwringenvoordeel.nl. U ontvangt van ons een retourformulier met de gegevens.
 • U stuurt de pakbon mee of een formulier met daarop uw gegevens en vermeldt het ordernummer op de bon.

HOE MEET JE DE MAAT VAN DE RING?


Een aanzoeksring moet perfect passen. Natuurlijk kan een ring kan altijd verkleind of vergroot worden, maar het is uiteraard veel beter als deze in één keer als gegoten past. Om de ringmaat van de ringvinger van uw aanstaande te achterhalen hebben we een aantal tips voor u.

 • Meet de binnendiameter op verschillende plaatsen. Een ring kan ovaalvormig zijn door het dragen en daardoor in de lengte anders meten dan de breedte. 
 • Doe een ring van haar om uw eigen vinger en teken vervolgens af tot waar de ring komt. Dan kunt u bij de juwelier de juiste maat bepalen.
 • Teken de ring. Leg haar ring op een stuk papier en teken de binnenste cirkel en meet de maat op.
 • Bestel een ringenbos en leg haar ring op de juiste maat ring van de ringenbos. 
 • Meet in het midden van haar ring de binnendiameter. Met de liniaal de maat meten. De mogelijkheid is ook aanwezig om de ring die haar goed past op een liniaal te leggen en de afstand binnen in de ring te meten.
PAKJE OPHALEN OP POSTNL LOCATIE (alleen voor Nederland)

pakje gemak trouwringenvoordeel.nl


Uw pakket afhalen bij een PostNL afhaallocatie 
Kijk 
hier voor uw afhaallocatie

 1. Voer in het veld uw postcode of plaats in.
 2. De beschikbare locaties bij u in de buurt worden weergegeven.
 3. Selecteer de gewenste afhaallocatie in de lijst of op de kaart.
 4. Het adres van deze locatie wordt weergegeven.
 5. Gebruik dit adres in het laatste betaaloverzicht bij uw bestelling.
 6. Nadat u het adres heeft overgenomen kunt u uw bestelling afronden.
 7. U krijgt bericht van ons wanneer het pakje wordt verstuurd.
 8. Extra verzendkosten zijn 5,00 euro voor deze dienst. Het pakketje is dan ook extra verzekerd.

Een aanzoeksring kopen doet u dus online of bij één van de vestigingen van Trouwringenvoordeel.nl. We hebben een ruime collectie verlovingsringen voor u geselecteerd. U kunt bij ons terecht voor gouden, zilveren en geelgouden en diamanten aanzoeksringen en verlovingsringen. Ook voor een verlovingsring met zirkonia moet u bij ons zijn. De mooiste aanzoeksringen bestelt u voordelig in onze webshop. Bekijk de goedkope verlovingsringen en bestel een gouden of zilveren exemplaar. De top 10 aanzoeksringen vindt u hier.