• Snelle levering
 • Uitmuntende service 9.4 Waardering
 • Laagste prijsgarantie
Home Trouwringen

Trouwringen

Trouwringen

Profiteer nu met Hoge Korting op al onze gouden trouwringen!

 

Zijn jullie op zoek naar een trouwringenspecialist met een uitgebreide collectie?
Trouwringenvoordeel.nl behoort tot één van de grootste trouwringenleveranciers van Nederland en België. 
Wij hebben vestigingen in heel Nederland waar jullie op afspraak terecht kan.

 


Uitmuntende Service
<
Levenslange Garantie
Laagste Prijsgarantie
Gratis Ringendoosje
08
Gratis en Snelle Levering

Goedkope trouwringen kopen bij TrouwringenVoordeel.

Een trouwring hoeft niet altijd enorm veel geld te kosten. Het houden van een bruiloft kan al aardig in de papieren lopen en daarom is het fijn om te kunnen besparen op de kosten van een trouwring. Als julie een voordelige trouwring aanschaffen wil het niet zeggen dat het geen mooi exemplaar is. De goedkope trouwringen van Trouwringenvoordeel.nl hebben namelijk dezelfde kwaliteit en uitstraling als overpriced trouwringen die u elders aan kan schaffen. In ons diverse assortiment vinden jullie hoogwaardige trouwringen die allen geleverd worden met het officiële Waarborg keurteken. Hiermee wordt er aangetoond dat de ringen aan de strengste eisen voldoen.

Wij produceren jaarlijks vele trouwringen en werken ook samen met toonaangevende specialisten die hoogwaardige trouwringen maken. Omdat wij de ringen zelf produceren kunnen we jullie de mooiste ringen aanbieden tegen de scherpste prijzen. Neem een kijkje in onze webshop en vind de ideale trouwring voor jullie bruiloft.
 

Trouwringen gemaakt van verschillende (edel)metalen

Niet iedereen heeft dezelfde smaak op het gebied van verlovingsringen en trouwringen. Daarom bieden wij onze klanten een uitgebreid aanbod van trouwringen die gemaakt zijn van verschillende (edel)metalen. We hebben onder andere gouden ringen, platina ringen en palladium ringen. Daarnaast bieden wij u ook diverse soorten trouwringen in meerdere kleurencombinaties zoals witgoud, geel goud, rosé goud, tricolor en bicolor. Uiteraard kunnen jullie ook bij ons terecht voor zilveren ringen en ringen met goud en zilver.


De mooiste exemplaren

Als jullie een trouwring of verlovingsring online gaan bestellen, moeten jullie eerst wel weten wat jullie ringmaat is. Het is bij ons mogelijk om een dummyring te bestellen. De dummy ring ziet er net zo uit als een echte ring. Hierdoor kunnen jullie beoordelen of jullie de ringen mooi vinden. Voor het bepalen van de juiste maat, bestellen jullie een ringenbos. Wanneer alles naar wens is, kunnen jullie de juiste ring in de juiste maat bestellen. We zijn de trouwringenspecialist in Nederland en België en hebben één van de grootste collecties van alle trouwringenaanbieders. Kies bijvoorbeeld voor een palladium, titanium, platina of carbon trouwring als jullie een exemplaar willen dat geen goudkleur heeft. Daarnaast hebben we ook verschillende voordelige stalen ringen te koop. De trouwringen worden gratis verzonden en jullie hebben een levenslange garantie op de ringen. Hebben jullie een trouwring, verlovingsring of vriendschapsring bij ons gekocht die elders goedkoper is? Neem dan contact met ons op en wij betalen jullie het verschil terug.  


Laatst bekeken producten

Group Created with Sketch. Filter
Filters
1
Onbeperkt
Toon resultaten
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies
×

Wat is het verschil tussen een Zirkonia en een Briljant?

De zirkonia ziet er op het eerste gezicht uit als een briljant (een briljant is de naam voor de slijpvorm briljant en de diamant is de steensoort). Maar het grote verschil tussen beide kristallen is dat een diamant een natuurlijke edelsteen is, terwijl een zirkonia kunstmatig gemaakt is. Een diamant is harder, gaat langer mee en kan scherper geslepen worden dan een zirkonia. Een zirkonia is daarom een voordelig alternatief voor een briljant. Met het blote oog is het verschil soms moeilijk te zien. Zirkonia´s schitteren in het begin weliswaar mooi, maar na verloop van tijd verdwijnt de schittering. Een briljant zal altijd blijven schitteren.

×
×

Wat is het verschil tussen 8/9/14/18 karaats

 • 8 karaat goud (9 krt) 33,3% goud
 • 9 karaat goud (9 krt) 37,5% goud
 • 14 karaat goud (14 krt) 58,5% goud
 • 18 karaat goud (18 krt) 75,0% goud

Sieraden gemaakt van 8 en 9-karaats goud worden in Nederland officieel niet gezien als gouden sieraden. Daarom worden sieraden bij de waarborg ook pas vanaf 14 karaat goud gekeurd.

Hoe meer goud er in een sieraad verwerkt zit, hoe duurder het sieraad. Over het algemeen is een sieraad van 9 karaat goedkoper dan een sieraad van 14 karaat. In sommige gevallen heeft het gehalte van het goud weinig invloed op de prijs. Dit zit dan in het maakloon en de ontwerpkosten.

Daarnaast heb je te maken met kleurverschil tussen de verschillende gehaltes. Hoe hoger het gehalte, hoe warmer de kleur van het goud. Zo is een 24-karaats geelgouden ring zichtbaar geler dan een 14-karaats geelgouden ring. Bij witgouden en rosegouden sieraden zie je geen kleurverschil tussen de verschillende gehaltes.Vind je het nog lastig om een keuze te maken over het goudgehalte? Of wil je weten welk materiaal het beste bij je past? Laat je dan adviseren door onze specialisten op locatie of mail of bel voor meer informatie. (Tip check ook onze kennisbank voor meer informatie over goudgehaltes)

×

Retourvoorwaarden aanzoeksring/verlovingsring

De ringen worden speciaal op maat gemaakt en valt niet onder de herroepingsrecht. Maar wij geven jullie natuurlijk wel de keuze om de ring te ruilen voor een andere maat of voor een andere ring. Uit meer dan 500 ringen kan je geliefde vast wel een mooie ring vinden bij TrouringenVoordeel.nl. Zie hieronder onze spelregels.

Retourneren geldt alleen voor deze aanzoeksring/verlovingsring en kan alleen onder de volgende voorwaarden retour worden gestuurd:

 • Unieke zichttermijn van 30 dagen na ontvangst van de ring.
 • Verlovingsring is ongedragen (passen is uiteraard mogelijk)
 • Verlovingsring is onbeschadigd.
 • Verlovingsring is niet gegraveerd.
 • De verlovingsring moet aangetekend retour worden gestuurd en kan eenmalig alleen worden geruild voor een ander model in dezelfde prijsklasse of andere maat. (Bij het terugsturen van de ring zijn de verzendkosten en de verantwoordelijkheid voor goed terugsturen voor de klant)
 • Voor een retourzending dien je eerst een mail te sturen naar info@trouwringenvoordeel.nl.
 • Je stuurt de pakbon mee of een eigen formulier met daarop jouw gegevens, welk maat de ring moet worden of het artikelnummer en de maat van een ander ring in dezelfde prijsklasse en vermeldt het bestelnummer op de bon.
×

Ringmaat tips

Een aanzoeksring/verlovingsring moet perfect passen. Natuurlijk, een ring kan altijd verkleind of vergroot worden, maar het is uiteraard veel beter als deze in één keer als gegoten past.

Vingers zijn van de linker- en de rechterhand verschillend in dikte. Dit klinkt alledaags, maar wordt een probleem als de ring niet past. Bepaal voordat u gaat meten aan welke vinger en aan welke hand de ring wordt gedragen. Verlovingsringen worden meestal om de ringvinger van de linkerhand gedragen.


Om de ringmaat van de ringvinger van je aanstaande te achterhalen heb ik hier een aantal tips voor je.

 1. Meet de binnendiameter op verschillende plaatsen. Een ring kan ovaalvormig zijn door het dragen en daardoor in de lengte anders meten dan de breedte.
 2. Een ring van haar om je eigen vinger doen en dan aftekenen tot waar de ring komt. Dan kun je bij de juwelier de juiste maat bepalen.
 3. De ring tekenen. Leg haar ring op een stuk papier en teken de binnenste cirkelen meet de maat op.
 4. Een ringenbos bestellen en haar ring op de juiste maat van de ring van de ringenbos leggen.
 5. Meet in het midden van haar ring de binnendiameter. Met de liniaal de maat meten. De mogelijkheid is ook aanwezig om de ring die haar goed past op een liniaal te leggen en de afstand binnen in de ring te meten