• Snelle levering
 • Uitmuntende service 9.4 Waardering
 • Laagste prijsgarantie
Home Klassieke verlovingsring kopen

Klassieke verlovingsring kopen

Klassieke verlovingsring kopen Wil je je partner ten huwelijk vragen en ben je op zoek naar kwalitatieve verlovingsringen? Dan ben je bij Trouwringenvoordeel.nl aan het juiste adres. Wij bieden klassieke verlovingsringen aan in allerlei soorten en maten. Deze verkopen wij tegen zeer scherpe prijzen. Ze hebben namelijk het voordeel dat ze sowieso bij de trouwring passen. Want bij een klassieke ring, past ieder andere soort ring. Een verlovingsring kun je bijvoorbeeld bestellen in het geelgoud, witgoud en zilver. Deze materialen zijn zeer geschikt voor een mooie verlovingsring. Daarnaast zit er in de verlovingsring een prachtige briljant. Dit maakt de ring opvallend en speciaal. Bij een klassieke verlovingsring zit er meestal één grote briljant in de ring, of meerdere kleine briljanten. Kies de verlovingsring die bij je partner past. Kan je geen keuze maken? Je kan altijd advies vragen aan de beste vriend of vriend van je partner. Klassieke ringen als verlovingsringen zijn erg geschikt. Wil je je vriend of vriendin ten huwelijk vragen? Daar hoort natuurlijk een verlovingsring bij.

Klassieke verlovingsring bestellen bij TrouwringenVoordeel

Wij doen alles in eigen beheer. Dit maakt het voor ons mogelijk om jullie de ringen voordelig te kunnen aanbieden. De lage prijzen die wij hanteren, zal je niet snel ergens anders tegenkomen. Dit komt ook omdat wij de tussenhandel overslaan, alles gaat rechtstreeks naar ons. Deze verlovingsringen zijn alleen online verkrijgbaar. Wel is het mogelijk om een ringenbos te bestellen, zodat jullie de juiste ringmaat kunnen opmeten en vervolgens online kunnen bestellen. Het is belangrijk dat de juiste ringmaat opgemeten wordt.


Verlovingsringen als vroeger met kwaliteit

Trouwringen, verlovingsringen en vriendschapsringen bij Trouwringenvoordeel.nl zijn van de beste kwaliteit. Kwaliteit staat bij ons voorop. Daarnaast liggen onze prijzen laag in vergelijking met concurrenten. De reden dat wij jullie dit kunnen aanbieden, is omdat wij alles in eigen beheer doen. Alles gaat rechtstreeks naar ons, waardoor er geen tussenhandel is en wij van TrouwringenVoordeel de prijzen laag kunnen houden. Bestel daarom nu je klassieke verlovingsring bij Trouwringenvoordeel.nl TrouwringenVoordeel.nl is dit jaar FINALIST als Beste Trouwringenwinkel van Nederland door Top Trouwbedrijven. We zijn daar natuurlijk SUPER TROTS op!
    30-08-2021 11:38
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
×

Wat is het verschil tussen een Zirkonia en een Briljant?

De zirkonia ziet er op het eerste gezicht uit als een briljant (een briljant is de naam voor de slijpvorm briljant en de diamant is de steensoort). Maar het grote verschil tussen beide kristallen is dat een diamant een natuurlijke edelsteen is, terwijl een zirkonia kunstmatig gemaakt is. Een diamant is harder, gaat langer mee en kan scherper geslepen worden dan een zirkonia. Een zirkonia is daarom een voordelig alternatief voor een briljant. Met het blote oog is het verschil soms moeilijk te zien. Zirkonia´s schitteren in het begin weliswaar mooi, maar na verloop van tijd verdwijnt de schittering. Een briljant zal altijd blijven schitteren.

×
×

Wat is het verschil tussen 8/9/14/18 karaats

 • 8 karaat goud (9 krt) 33,3% goud
 • 9 karaat goud (9 krt) 37,5% goud
 • 14 karaat goud (14 krt) 58,5% goud
 • 18 karaat goud (18 krt) 75,0% goud

Sieraden gemaakt van 8 en 9-karaats goud worden in Nederland officieel niet gezien als gouden sieraden. Daarom worden sieraden bij de waarborg ook pas vanaf 14 karaat goud gekeurd.

Hoe meer goud er in een sieraad verwerkt zit, hoe duurder het sieraad. Over het algemeen is een sieraad van 9 karaat goedkoper dan een sieraad van 14 karaat. In sommige gevallen heeft het gehalte van het goud weinig invloed op de prijs. Dit zit dan in het maakloon en de ontwerpkosten.

Daarnaast heb je te maken met kleurverschil tussen de verschillende gehaltes. Hoe hoger het gehalte, hoe warmer de kleur van het goud. Zo is een 24-karaats geelgouden ring zichtbaar geler dan een 14-karaats geelgouden ring. Bij witgouden en rosegouden sieraden zie je geen kleurverschil tussen de verschillende gehaltes.Vind je het nog lastig om een keuze te maken over het goudgehalte? Of wil je weten welk materiaal het beste bij je past? Laat je dan adviseren door onze specialisten op locatie of mail of bel voor meer informatie. (Tip check ook onze kennisbank voor meer informatie over goudgehaltes)

×

Retourvoorwaarden aanzoeksring/verlovingsring

De ringen worden speciaal op maat gemaakt en valt niet onder de herroepingsrecht. Maar wij geven jullie natuurlijk wel de keuze om de ring te ruilen voor een andere maat of voor een andere ring. Uit meer dan 500 ringen kan je geliefde vast wel een mooie ring vinden bij TrouringenVoordeel.nl. Zie hieronder onze spelregels.

Retourneren geldt alleen voor deze aanzoeksring/verlovingsring en kan alleen onder de volgende voorwaarden retour worden gestuurd:

 • Unieke zichttermijn van 30 dagen na ontvangst van de ring.
 • Verlovingsring is ongedragen (passen is uiteraard mogelijk)
 • Verlovingsring is onbeschadigd.
 • Verlovingsring is niet gegraveerd.
 • De verlovingsring moet aangetekend retour worden gestuurd en kan eenmalig alleen worden geruild voor een ander model in dezelfde prijsklasse of andere maat. (Bij het terugsturen van de ring zijn de verzendkosten en de verantwoordelijkheid voor goed terugsturen voor de klant)
 • Voor een retourzending dien je eerst een mail te sturen naar info@trouwringenvoordeel.nl.
 • Je stuurt de pakbon mee of een eigen formulier met daarop jouw gegevens, welk maat de ring moet worden of het artikelnummer en de maat van een ander ring in dezelfde prijsklasse en vermeldt het bestelnummer op de bon.
×

Ringmaat tips

Een aanzoeksring/verlovingsring moet perfect passen. Natuurlijk, een ring kan altijd verkleind of vergroot worden, maar het is uiteraard veel beter als deze in één keer als gegoten past.

Vingers zijn van de linker- en de rechterhand verschillend in dikte. Dit klinkt alledaags, maar wordt een probleem als de ring niet past. Bepaal voordat u gaat meten aan welke vinger en aan welke hand de ring wordt gedragen. Verlovingsringen worden meestal om de ringvinger van de linkerhand gedragen.


Om de ringmaat van de ringvinger van je aanstaande te achterhalen heb ik hier een aantal tips voor je.

 1. Meet de binnendiameter op verschillende plaatsen. Een ring kan ovaalvormig zijn door het dragen en daardoor in de lengte anders meten dan de breedte.
 2. Een ring van haar om je eigen vinger doen en dan aftekenen tot waar de ring komt. Dan kun je bij de juwelier de juiste maat bepalen.
 3. De ring tekenen. Leg haar ring op een stuk papier en teken de binnenste cirkelen meet de maat op.
 4. Een ringenbos bestellen en haar ring op de juiste maat van de ring van de ringenbos leggen.
 5. Meet in het midden van haar ring de binnendiameter. Met de liniaal de maat meten. De mogelijkheid is ook aanwezig om de ring die haar goed past op een liniaal te leggen en de afstand binnen in de ring te meten