• Snelle levering
 • Uitmuntende service 9.4 Waardering
 • Laagste prijsgarantie
Home Mooie trouwringen kopen

Mooie trouwringen kopen

Mooie trouwringen kopen Mooie trouwringen, ze zijn er in alle soorten en maten, van klassiek tot modern. Ben jij op zoek naar mooie trouwringen? Dan ben je hier op de juiste plek. Tegenwoordig zijn er veel verschillende soorten ringen. Zo hebben we vierkante ringen in onze collectie. Van buiten zien deze ringen er vierkant uit, terwijl je dat van binnen minder goed voelt dan je zou denken. Ook een veel gekochte ringsoort: bicolor ringen. Denk hierbij aan geelgoud samen met witgoud, of roségoud met witgoud. Wat ook bestaat zijn tricolor ringen. Dit zijn ringen van drie soorten goud: witgoud, geelgoud en roségoud.

 

Willen jullie mooie trouwringen kopen?

Wat vooral belangrijk is bij de aanschaf van trouwringen, is dat je bij jezelf blijft. Je kunt de trends wel volgen, maar jullie hebben vast een eigen smaak en mening! Mooie trouwringen zijn voor iedereen anders. Als jij een trouwring mooi vindt, betekend dit niet dat iemand anders dat ook zo ziet. Ga dus af op je eigen mening en koop trouwringen die jij zelf mooi vindt.

Tegenwoordig is er enorm veel keuze uit materialen voor de ring. Vaak denk je gelijk aan goud, wanneer je een trouwring gaat uitzoeken. Dit is geen must, goud is vaak prijzig. De kwaliteit van een gouden ring is wel goed. Elk materiaal heeft zijn eigen voordelen.

Unieke trouwringen kopen bij Trouwringenvoordeel

Wij doen alles in eigen beheer. Dit maakt het voor ons mogelijk om jullie de mooiste ringen voordelig te kunnen aanbieden. De lage prijzen die wij hanteren, zal je niet snel ergens anders tegenkomen. Dit komt ook omdat wij de tussenhandel overslaan, alles gaat rechtstreeks naar ons. De mooiste trouwringen zijn online verkrijgbaar, maar ook op locatie te bezichtigen. Als jullie online willen bestellen, is het mogelijk om een ringenbos te bestellen, zodat jullie de juiste ringmaat kunnen opmeten en vervolgens online kunnen bestellen. Het is belangrijk dat de juiste ringmaat opgemeten wordt.  Daarnaast zijn onze ringen van uitstekende kwaliteit. Hebben jullie al mooie trouwringen gezien? Bestel dan nu online. Voor vragen kun je mailen naar info@trouwringenvoordeel.nl.

TrouwringenVoordeel.nl is dit jaar FINALIST als Beste Trouwringenwinkel van Nederland door Top Trouwbedrijven. We zijn daar natuurlijk SUPER TROTS op!
    12-09-2021 13:49
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
×

Wat is het verschil tussen een Zirkonia en een Briljant?

De zirkonia ziet er op het eerste gezicht uit als een briljant (een briljant is de naam voor de slijpvorm briljant en de diamant is de steensoort). Maar het grote verschil tussen beide kristallen is dat een diamant een natuurlijke edelsteen is, terwijl een zirkonia kunstmatig gemaakt is. Een diamant is harder, gaat langer mee en kan scherper geslepen worden dan een zirkonia. Een zirkonia is daarom een voordelig alternatief voor een briljant. Met het blote oog is het verschil soms moeilijk te zien. Zirkonia´s schitteren in het begin weliswaar mooi, maar na verloop van tijd verdwijnt de schittering. Een briljant zal altijd blijven schitteren.

×
×

Wat is het verschil tussen 8/9/14/18 karaats

 • 8 karaat goud (9 krt) 33,3% goud
 • 9 karaat goud (9 krt) 37,5% goud
 • 14 karaat goud (14 krt) 58,5% goud
 • 18 karaat goud (18 krt) 75,0% goud

Sieraden gemaakt van 8 en 9-karaats goud worden in Nederland officieel niet gezien als gouden sieraden. Daarom worden sieraden bij de waarborg ook pas vanaf 14 karaat goud gekeurd.

Hoe meer goud er in een sieraad verwerkt zit, hoe duurder het sieraad. Over het algemeen is een sieraad van 9 karaat goedkoper dan een sieraad van 14 karaat. In sommige gevallen heeft het gehalte van het goud weinig invloed op de prijs. Dit zit dan in het maakloon en de ontwerpkosten.

Daarnaast heb je te maken met kleurverschil tussen de verschillende gehaltes. Hoe hoger het gehalte, hoe warmer de kleur van het goud. Zo is een 24-karaats geelgouden ring zichtbaar geler dan een 14-karaats geelgouden ring. Bij witgouden en rosegouden sieraden zie je geen kleurverschil tussen de verschillende gehaltes.Vind je het nog lastig om een keuze te maken over het goudgehalte? Of wil je weten welk materiaal het beste bij je past? Laat je dan adviseren door onze specialisten op locatie of mail of bel voor meer informatie. (Tip check ook onze kennisbank voor meer informatie over goudgehaltes)

×

Retourvoorwaarden aanzoeksring/verlovingsring

De ringen worden speciaal op maat gemaakt en valt niet onder de herroepingsrecht. Maar wij geven jullie natuurlijk wel de keuze om de ring te ruilen voor een andere maat of voor een andere ring. Uit meer dan 500 ringen kan je geliefde vast wel een mooie ring vinden bij TrouringenVoordeel.nl. Zie hieronder onze spelregels.

Retourneren geldt alleen voor deze aanzoeksring/verlovingsring en kan alleen onder de volgende voorwaarden retour worden gestuurd:

 • Unieke zichttermijn van 30 dagen na ontvangst van de ring.
 • Verlovingsring is ongedragen (passen is uiteraard mogelijk)
 • Verlovingsring is onbeschadigd.
 • Verlovingsring is niet gegraveerd.
 • De verlovingsring moet aangetekend retour worden gestuurd en kan eenmalig alleen worden geruild voor een ander model in dezelfde prijsklasse of andere maat. (Bij het terugsturen van de ring zijn de verzendkosten en de verantwoordelijkheid voor goed terugsturen voor de klant)
 • Voor een retourzending dien je eerst een mail te sturen naar info@trouwringenvoordeel.nl.
 • Je stuurt de pakbon mee of een eigen formulier met daarop jouw gegevens, welk maat de ring moet worden of het artikelnummer en de maat van een ander ring in dezelfde prijsklasse en vermeldt het bestelnummer op de bon.
×

Ringmaat tips

Een aanzoeksring/verlovingsring moet perfect passen. Natuurlijk, een ring kan altijd verkleind of vergroot worden, maar het is uiteraard veel beter als deze in één keer als gegoten past.

Vingers zijn van de linker- en de rechterhand verschillend in dikte. Dit klinkt alledaags, maar wordt een probleem als de ring niet past. Bepaal voordat u gaat meten aan welke vinger en aan welke hand de ring wordt gedragen. Verlovingsringen worden meestal om de ringvinger van de linkerhand gedragen.


Om de ringmaat van de ringvinger van je aanstaande te achterhalen heb ik hier een aantal tips voor je.

 1. Meet de binnendiameter op verschillende plaatsen. Een ring kan ovaalvormig zijn door het dragen en daardoor in de lengte anders meten dan de breedte.
 2. Een ring van haar om je eigen vinger doen en dan aftekenen tot waar de ring komt. Dan kun je bij de juwelier de juiste maat bepalen.
 3. De ring tekenen. Leg haar ring op een stuk papier en teken de binnenste cirkelen meet de maat op.
 4. Een ringenbos bestellen en haar ring op de juiste maat van de ring van de ringenbos leggen.
 5. Meet in het midden van haar ring de binnendiameter. Met de liniaal de maat meten. De mogelijkheid is ook aanwezig om de ring die haar goed past op een liniaal te leggen en de afstand binnen in de ring te meten