Top

Het perfecte aanzoek op Valentijnsdag 2020Het perfecte aanzoek op Valentijnsdag 2020

Valentijnsdag staat alweer bijna voor de deur. De dag van de liefde! Een mooie kans om je grote liefde ten huwelijk te vragen. Op deze dag vinden er veel aanzoeken plaatst. Samen met Kerstmis en tijdens een vakantie staat deze dag in de top drie van momenten om een aanzoek te doen. Plan op Valentijnsdag iets leuks voor jullie tweetjes. Veel hotels en restaurants spelen in op de dag van de liefde. Er zijn leuke arrangementen te vinden waarbij vaak ook een verassingsmenu of een bijzondere overnachting te boeken is. Wacht niet te lang met reserveren, want straks zijn andere romantische mensen je voor! Nu alleen het huwelijksaanzoek nog, hoe pak je dit aan? Je wilt natuurlijk wel met iets origineels voor de dag komen.

Ideeën voor een romantisch aanzoek

Dit jaar valt Valentijnsdag op een vrijdag, dus een weekendje weg boeken op 14 februari is een leuk idee! Plan een diner bij een van hem of haar favoriete restaurant en vraag de chefs om hulp om een originele manier te verzinnen voor het brengen van de verlovingsringen. Je kunt natuurlijk ook jullie huis omtoveren tot een romantisch liefdesnestje met rozen en kaarsen. Het belangrijkste aan een romantisch aanzoek is dat je het goed voorbereid. Bedenk wat voor aanzoek je aanstaande leuk zou vinden, want hier gaat het natuurlijk om. Je kunt er voor kiezen om hem of haar te vragen in het middelpunt van een groep of je kiest voor een intiem aanzoek, alleen met jullie tweetjes. Als het moment daar is, zak je op één knie en stel je hem of haar dé vraag. Dit kun je uitbreiden met een liefdesverklaring. Het moment van het aanzoek zal waarschijnlijk erg snel voorbij gaan, daarom kan het leuk zijn om iemand anders te vragen om foto’s of een filmpje te laten maken van het aanzoek. Op deze manier kun je altijd terug kijken op jullie intieme en romantische moment.

Verlovingsring kopen bij Trouwenringvoordeel.nl

Ga jij je vriend of vriendin ten huwelijk vragen ben je nog op zoek naar een passende verlovingsring? Bij Trouwringenvoordeel.nl koop je de mooiste verlovingsringen voor een romantisch aanzoek op Valentijnsdag. Bestel de verlovingsringen eenvoudig online tegen de scherpste prijzen. Bekijk de verschillende soorten verlovingsringen in onze webshop en bestel ze snel en eenvoudig online! Zorg wel dat je de ring op tijd besteld, zonde als je de ringen pas na Valentijnsdag ontvangt!