Top

Originele manieren om trouwringen te overhandigen


De trouwringen zijn besteld! Eindelijk hebben jullie een keuze kunnen maken uit een groot assortiment van verschillende trouwringen. Jullie hebben de twee mooiste en perfectste trouwringen uitgekozen. Maar heb jullie al nagedacht over op welke manier de trouwringen naar het altaar worden gebracht? Dit is natuurlijk één van de mooiste momenten in de trouwceremonie, het moment waarop je de ring aan elkaars vinger schuift. Dit moment wordt nog mooier wanneer de ringen op een bijzondere manier of door een bijzonder persoon naar jullie toe worden gebracht. Wij hebben de origineelste manieren om de trouwringen te overhandigen voor je op een rijtje gezet.

 

Ringdrager ideeën

Trouwringen zijn een belangrijk onderdeel van de ceremonie. Op het moment dat jullie elkaars ‘ja’ woord hebben gegeven, worden de ringen naar voren gebracht. Originele manieren om de trouwringen te overhandigen blijken meestal moeilijk om te bedenken. Hiervoor heb je alleen wat inspiratie nodig. Laat de ringen bijvoorbeeld brengen door jullie getuige of door jullie kinderen. De ringdrager heeft een eervolle en speciale taak!

 

Op vier poten

Hebben jullie een trouwe viervoeter in huis, die graag bij de bruiloft aanwezig wil zijn? Dan is het leuk om hem of haar de ringen naar voren te laten brengen. Er zijn verschillende soorten bandjes te koop waar de trouwringen aangemaakt kunnen worden. Let er wel op dat de trouwringen goed vast zitten en dat ze niet kwijtraken. Dit is niet alleen een origineel idee, dit ziet er ook nog eens super schattig uit!

 

Opa of oma

Het is natuurlijk een idee om de jongste persoon te vragen om de ringen naar voren te brengen, maar dit kan ook gedaan worden door de oudste personen. Wanneer jullie opa of oma nog aanwezig kan zijn bij het huwelijk, is het natuurlijk heel bijzonder dat hij en/of zij de ringen naar het altaar brengt.

 

Spectaculaire roofvogels

Een echte verrassing tijdens de ceremonie krijg je wanneer de ringen worden gebracht door een roofvogel. Dit kan wanneer de ceremonie buiten wordt gehouden, maar dit kan ook in een wat grotere binnenruimte zoals een grote kerk. Het geeft natuurlijk een prachtig effect, wanneer een uil naar binnen komt vliegen met de ringen om zijn pootjes.

 

Door iedereen!

Misschien wel de meest origineelste manier om trouwringen te laten brengen: door iedereen! Dit komt oorspronkelijk uit Amerika en heet een ‘ringwarming ceremony’. Dit houdt in, dat tijdens de ceremonie de ringen worden doorgegeven onder de gasten. Elke gast kan dan in gedachten een persoonlijke wens meegeven aan de trouwringen. Wanneer de ringen aangekomen zijn bij het altaar, zijn ze letterlijk warm gehouden van alle goede wensen!

Trouwringen kopen bij Trouwringenvoordeel.nl

Heb je nog geen trouwringen uitgezocht? Bij Trouwringenvoordeel koop je de mooiste goedkope trouwringen. Trouwringenvoordeel behoort tot één van de grootste en voordeligste trouwringen-leveranciers van Nederland en België. Bestel de trouwringen eenvoudig online tegen de scherpste prijzen. Breng je liever een bezoekje aan één van onze vestigingen? Dat kan! Maak een afspraak en kom bij ons langs. Wij helpen je graag bij het uitzoeken van dé perfecte trouwringen!