Top

De ringmaat van je partner raden: 3 tips

Ringmaat partner raden

Is het bijna zover? Begint de wens om te trouwen een beetje te kriebelen? Wacht dan niet langer en doe het; het aanzoek! Voor je op de knieën gaat moet je natuurlijk wel achter zijn of haar ringmaat zien te komen. Je wilt natuurlijk wel dat de ring meteen past! De vraag is alleen: hoe raad je de ringmaat van je partner zonder dat je jouw aanzoek verklapt? Wij helpen je door een aantal relevante tips te geven om de ringmaat van je partner te raden.


Hoe kom je achter de ringmaat van je partner?

Er zijn heel veel manieren om achter de ringmaat van je partner te komen. Zo kun je stiekem de ringvinger van je partner opmeten of je familie en vrienden inschakelen om er voor jou achter te komen. Wij geven je de beste tips zodat de verlovingsring meteen geweldig past om de ringvinger van je bijna aanstaande!

Tip 1. Gebruik zijn/haar andere ring
Ga voor één van de meest makkelijke manieren. Je pakt gewoon één van de andere ringen. Zo kom je heel gemakkelijk aan de ringmaat van je partner! Probeer wel voor een ring te kiezen waarvan je weet dat hij/zij deze om de linker ringvinger draagt, dan weet je 100% zeker dat de verlovingsring gaat passen.

Tip 2. Zelf onopgemerkt opmeten - voor de echte durfal!
Wanneer je aanstaande verloofde lekker ligt te slapen, grijp je je kans! Want wanneer hij/zij wakker is kun je dit op geen enkele manier subtiel aanpakken. Pak een touwtje, stukje papier of een kabeltje van de telefoon en probeer het heel lichtjes om zijn/haar vinger te wikkelen. Meet het stukje waar het samen komt en pak er een meetlint bij. Wanneer je meet hoe lang het stukje is, kun je erachter komen wat de ringmaat van je partner is.

Tip 3. Gewoon vragen!
Zeker een goede optie is om het gewoon te vragen. Vandaag de dag hebben zoveel koppels het over trouwen, dat het niet eens meer echt super verassend hoeft te zijn. Dus als jullie het over trouwen hebben, vraag dan meteen al naar de ringmaat. Hij/zij weet dan misschien al wel dat je op het punt staat een aanzoek te doen, maar de ring en wanneer kan nog helemaal een verassing blijven!

Verlovingsring kopen bij Trouwringenvoordeel.nl

Wanneer je met deze tips achter de maat van je partner bent gekomen is het tijd om dé perfecte verlovingsring uit te zoeken. Bij Trouwringenvoordeel.nl koop je de mooiste verlovingsringen voor een romantisch aanzoek. Bestel de verlovingsringen eenvoudig online tegen de scherpste prijzen.