• Snelle levering
 • Uitmuntende service 9.4 Waardering
 • Laagste prijsgarantie
Home 5 tips voor een romantisch aanzoek tijdens de feestdagen

5 tips voor een romantisch aanzoek tijdens de feestdagen

5 tips voor een romantisch aanzoek tijdens de feestdagen

Een huwelijksaanzoek doen tijdens de feestdagen, hoe romantisch! Dat willen we toch allemaal? Maar hoe ga je dit uitvoeren? Wil je groots uitpakken of zie je meer een intiem aanzoek bij de kerstboom voor je? Zodat jij je goed voor kunt bereiden, hebben wij een aantal tips voor je op een rijtje gezet voor een romantisch aanzoek tijdens de feestdagen!

 

Onvergetelijk aanzoek tijdens de feestdagen

De meeste aanzoeken worden gedaan tijdens de feestdagen. In deze dagen draait alles om samen zijn met de mensen van wie je houdt. Hoe romantisch zou het zijn, om je geliefde tijdens de feestdagen ten huwelijk te vragen? Heb jij inspiratie nodig voor hét perfecte aanzoek? Of ben je gewoon een hopeloze romanticus? Lees dan de vijf leukste tips voor het perfecte aanzoek tijdens de feestdagen.

 

 1. Ring in de kerstboom

Wanneer jullie samen de kerstboom aan het optuigen zijn kun je hem of haar vragen om de piek op de kerstboom te zetten. Hang van te voren de verlovingsring, of het ringendoosje, in de kerstboom op de plek waar de piek normaal staat. Verrassing!

 

 1. Je eigen kerstnummer

Ben jij goed in het schrijven van een origineel liedje? Maak dan een kerstnummer voor je geliefde. Zet het nummer op tijdens een romantisch avondje in huis. Wanneer jouw kerstnummer speelt, zal je partner heel verrast zijn.

 

 1. Under the mistletoe

Hoe romantisch: een aanzoek onder de mistletoe! Trek je beste kleren aan, hang een maretak in de deuropening, wacht tot je vriend of vriendin thuis komt en stel de belangrijke vraag. Kissing under the mistletoe!

 

 1. Schaatsen!

Met de kerstdagen zijn er overal schaatsbanen te vinden. Samen een rondje schaatsen en heerlijke warme chocolade melk drinken. Heerlijk! De perfecte romantische situatie voor een aanzoek! Misschien wel even leren schaatsen van te voren.

 

 1. Oud & nieuw

Verras hem of haar wanneer de klok 12 uur slaat zodat het nieuwe jaar wordt ingeluid met een huwelijksaanzoek. Wanneer je spectaculair vuurwerk verwerkt in je aanzoek, maakt dit de vraag nog bijzonderder. Maak samen mooie voornemens om het nieuwe jaar extra veel kleur te geven.

 


Verlovingsring kopen bij Trouwringenvoordeel.nl

Ben jij nog opzoek naar een passende verlovingsring voor jouw aanstaande? Bij Trouwringenvoordeel.nl koop je de mooiste verlovingsringen voor een romantisch aanzoek tijdens de feestdagen. Bestel de verlovingsringen eenvoudig online tegen de scherpste prijzen. Breng je liever een bezoekje aan één van onze vestingen? Dat kan! Maak een afspraak en kom bij ons langs. Wij helpen je graag bij het uitzoeken van dé perfecte verlovingsringen!

    01-12-2020 14:55
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
×

Wat is het verschil tussen een Zirkonia en een Briljant?

De zirkonia ziet er op het eerste gezicht uit als een briljant (een briljant is de naam voor de slijpvorm briljant en de diamant is de steensoort). Maar het grote verschil tussen beide kristallen is dat een diamant een natuurlijke edelsteen is, terwijl een zirkonia kunstmatig gemaakt is. Een diamant is harder, gaat langer mee en kan scherper geslepen worden dan een zirkonia. Een zirkonia is daarom een voordelig alternatief voor een briljant. Met het blote oog is het verschil soms moeilijk te zien. Zirkonia´s schitteren in het begin weliswaar mooi, maar na verloop van tijd verdwijnt de schittering. Een briljant zal altijd blijven schitteren.

×
×

Wat is het verschil tussen 8/9/14/18 karaats

 • 8 karaat goud (9 krt) 33,3% goud
 • 9 karaat goud (9 krt) 37,5% goud
 • 14 karaat goud (14 krt) 58,5% goud
 • 18 karaat goud (18 krt) 75,0% goud

Sieraden gemaakt van 8 en 9-karaats goud worden in Nederland officieel niet gezien als gouden sieraden. Daarom worden sieraden bij de waarborg ook pas vanaf 14 karaat goud gekeurd.

Hoe meer goud er in een sieraad verwerkt zit, hoe duurder het sieraad. Over het algemeen is een sieraad van 9 karaat goedkoper dan een sieraad van 14 karaat. In sommige gevallen heeft het gehalte van het goud weinig invloed op de prijs. Dit zit dan in het maakloon en de ontwerpkosten.

Daarnaast heb je te maken met kleurverschil tussen de verschillende gehaltes. Hoe hoger het gehalte, hoe warmer de kleur van het goud. Zo is een 24-karaats geelgouden ring zichtbaar geler dan een 14-karaats geelgouden ring. Bij witgouden en rosegouden sieraden zie je geen kleurverschil tussen de verschillende gehaltes.Vind je het nog lastig om een keuze te maken over het goudgehalte? Of wil je weten welk materiaal het beste bij je past? Laat je dan adviseren door onze specialisten op locatie of mail of bel voor meer informatie. (Tip check ook onze kennisbank voor meer informatie over goudgehaltes)

×

Retourvoorwaarden aanzoeksring/verlovingsring

De ringen worden speciaal op maat gemaakt en valt niet onder de herroepingsrecht. Maar wij geven jullie natuurlijk wel de keuze om de ring te ruilen voor een andere maat of voor een andere ring. Uit meer dan 500 ringen kan je geliefde vast wel een mooie ring vinden bij TrouringenVoordeel.nl. Zie hieronder onze spelregels.

Retourneren geldt alleen voor deze aanzoeksring/verlovingsring en kan alleen onder de volgende voorwaarden retour worden gestuurd:

 • Unieke zichttermijn van 30 dagen na ontvangst van de ring.
 • Verlovingsring is ongedragen (passen is uiteraard mogelijk)
 • Verlovingsring is onbeschadigd.
 • Verlovingsring is niet gegraveerd.
 • De verlovingsring moet aangetekend retour worden gestuurd en kan eenmalig alleen worden geruild voor een ander model in dezelfde prijsklasse of andere maat. (Bij het terugsturen van de ring zijn de verzendkosten en de verantwoordelijkheid voor goed terugsturen voor de klant)
 • Voor een retourzending dien je eerst een mail te sturen naar info@trouwringenvoordeel.nl.
 • Je stuurt de pakbon mee of een eigen formulier met daarop jouw gegevens, welk maat de ring moet worden of het artikelnummer en de maat van een ander ring in dezelfde prijsklasse en vermeldt het bestelnummer op de bon.
×

Ringmaat tips

Een aanzoeksring/verlovingsring moet perfect passen. Natuurlijk, een ring kan altijd verkleind of vergroot worden, maar het is uiteraard veel beter als deze in één keer als gegoten past.

Vingers zijn van de linker- en de rechterhand verschillend in dikte. Dit klinkt alledaags, maar wordt een probleem als de ring niet past. Bepaal voordat u gaat meten aan welke vinger en aan welke hand de ring wordt gedragen. Verlovingsringen worden meestal om de ringvinger van de linkerhand gedragen.


Om de ringmaat van de ringvinger van je aanstaande te achterhalen heb ik hier een aantal tips voor je.

 1. Meet de binnendiameter op verschillende plaatsen. Een ring kan ovaalvormig zijn door het dragen en daardoor in de lengte anders meten dan de breedte.
 2. Een ring van haar om je eigen vinger doen en dan aftekenen tot waar de ring komt. Dan kun je bij de juwelier de juiste maat bepalen.
 3. De ring tekenen. Leg haar ring op een stuk papier en teken de binnenste cirkelen meet de maat op.
 4. Een ringenbos bestellen en haar ring op de juiste maat van de ring van de ringenbos leggen.
 5. Meet in het midden van haar ring de binnendiameter. Met de liniaal de maat meten. De mogelijkheid is ook aanwezig om de ring die haar goed past op een liniaal te leggen en de afstand binnen in de ring te meten