Top

5 tips voor een romantisch aanzoek tijdens de feestdagen

Aanzoek tijdens feestdagen

Een huwelijksaanzoek doen tijdens de feestdagen, hoe romantisch! Dat willen we toch allemaal? Maar hoe ga je dit uitvoeren? Wil je groots uitpakken of zie je meer een intiem aanzoek bij de kerstboom voor je? Zodat jij je goed voor kunt bereiden, hebben wij een aantal tips voor je op een rijtje gezet voor een romantisch aanzoek tijdens de feestdagen!

 

Onvergetelijk aanzoek tijdens de feestdagen

De meeste aanzoeken worden gedaan tijdens de feestdagen. In deze dagen draait alles om samen zijn met de mensen van wie je houdt. Hoe romantisch zou het zijn, om je geliefde tijdens de feestdagen ten huwelijk te vragen? Heb jij inspiratie nodig voor hét perfecte aanzoek? Of ben je gewoon een hopeloze romanticus? Lees dan de vijf leukste tips voor het perfecte aanzoek tijdens de feestdagen.

 

  1. Ring in de kerstboom

Wanneer jullie samen de kerstboom aan het optuigen zijn kun je hem of haar vragen om de piek op de kerstboom te zetten. Hang van te voren de verlovingsring, of het ringendoosje, in de kerstboom op de plek waar de piek normaal staat. Verrassing!

 

  1. Je eigen kerstnummer

Ben jij goed in het schrijven van een origineel liedje? Maak dan een kerstnummer voor je geliefde. Zet het nummer op tijdens een romantisch avondje in huis. Wanneer jouw kerstnummer speelt, zal je partner heel verrast zijn.

 

  1. Under the mistletoe

Hoe romantisch: een aanzoek onder de mistletoe! Trek je beste kleren aan, hang een maretak in de deuropening, wacht tot je vriend of vriendin thuis komt en stel de belangrijke vraag. Kissing under the mistletoe!

 

  1. Schaatsen!

Met de kerstdagen zijn er overal schaatsbanen te vinden. Samen een rondje schaatsen en heerlijke warme chocolade melk drinken. Heerlijk! De perfecte romantische situatie voor een aanzoek! Misschien wel even leren schaatsen van te voren.

 

  1. Oud & nieuw

Verras hem of haar wanneer de klok 12 uur slaat zodat het nieuwe jaar wordt ingeluid met een huwelijksaanzoek. Wanneer je spectaculair vuurwerk verwerkt in je aanzoek, maakt dit de vraag nog bijzonderder. Maak samen mooie voornemens om het nieuwe jaar extra veel kleur te geven.

 


Verlovingsring kopen bij Trouwringenvoordeel.nl

Ben jij nog opzoek naar een passende verlovingsring voor jouw aanstaande? Bij Trouwringenvoordeel.nl koop je de mooiste verlovingsringen voor een romantisch aanzoek tijdens de feestdagen. Bestel de verlovingsringen eenvoudig online tegen de scherpste prijzen. Breng je liever een bezoekje aan één van onze vestingen? Dat kan! Maak een afspraak en kom bij ons langs. Wij helpen je graag bij het uitzoeken van dé perfecte verlovingsringen!