Top

Trendy ringen/ Verlovingsringen/ Relatieringen/ Ringkussens/ Trouwartikelen

2016

Britney Spears gefotografeerd met trouwring'

 
Britney Spears is in gezien met een trouwring om haar vinger. 
 
Op de foto's, onder andere in handen van Daily Mail, is te zien hoe de zangeres zelfs even haar hand omhoog steekt en dus geen enkele moeite lijkt te doen om de ring te verbergen.
Entertainmentmedia speculeren al enkele weken over een naderend huwelijk met haar huidige vriend, Dave Lucado. Hij en Spears zijn nu zo'n acht maanden een stel.
Lees meer


 2016 -0.6.00 uur

Na trouwuil, nu ook babyborrel-ooievaar

trouw uil


Een hilarisch beeld dinsdag in de Britse kranten, waar een op en top romantische trouwpartij in het Engelse Sherston in het water viel toen de kerkuil die de trouwringen moest aanvliegen in de nok van de kerk in slaap viel met de ringen. De ceremonie moest een uur lang opgeschort worden. Dé absolute nachtmerrie van alle valkeniers die trouwringen laten aanvliegen door hun afgerichte (roof)vogels, en dat zijn er in Vlaanderen meer en meer.

lees meer

 
In Twente is het huwelijk nog steeds populair.

Er wordt vaker getrouwd en minder gescheiden.

Ga je dit ja
ar trouwen? Dan ben je waarschijnlijk tussen de 25 en 30 (zij) of 30 en 35 jaar (hij) oud. Jullie kinderen worden geboren als de moeder tussen de 30 en 35 is. Jullie kans op echtscheiding is iets kleiner dan het Nederlands gemiddelde, maar de kans om daarna te hertrouwen is ook kleiner.....trouwen in twente

Prins van Luxemburg en gravin van België Over-the-Top Royal Huwelijk

De kroonprins Guillaume van Luxemburg, 30, en Gravin Stephanie van België, 28, trouwen in een over-the-top religieuze ceremonie in Luxemburg Notre Dame kathedraal. De bruiloft festiviteiten begonnen op vrijdag.Terwijl de normale vrouw alleen  haar achternaam zal verliezen door te  trouwen, zal prinses Stephanie afstand doen van haar Belgische nationaliteit met het oog om de Luxemburgse Groothertogin te worden. Stephanie zal een trouwring dragen met een bijzondere diamant. 
#Trouwringen Antwerpen #Trouwringen BelgieTrouwen in Europa’s grootste doolhof

Wil je op een hele bijzondere locatie trouwen, dan kan dit vanaf nu in het grootste
heggendoolhof van Europa. De gemeente Berkelland heeft het doolhof in Ruurlo aangewezen als officiële trouwlocatie.
 
In het hart van het doolhof verbindt de BABS de paren in het echt. Daarnaast is het mogelijk om tenten te huren, zodat er ook een feestje gevierd kan worden.
 
 
 


 

 
 
Helemaal hip zijn witte of ivoorkleurige bruidsjurken met kleuraccenten.

Vooral slanke jurkjes met verhoogde taille kun je heel gemakkelijk verfraaien met bijvoorbeeld mooi gekleurd lint. Een zogenaamde tegenkleur geeft een verrassende touch aan je trouwjurk. De linten zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar, waarbij de gekozen kleur in overeenstemming is met de themakleur van de bruiloft, je bruidsschoenen en het bruidsboeket. Zodat ook  mooie trouwringen helemaal tot hun recht komen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
De gemiddelde kosten voor een bruiloft.

Het kostenplaatje van een bruiloft kan toch altijd schrikken zijn
op het einde. Een bruiloft is onwijs leuk en iedereen heeft er ook een bepaalde voorstelling van, maar zo'n bruiloft is helaas niet gratis. De kosten kunnen hoog oplopen. Het moet natuurlijk niet zo zijn dat je na de bruiloft failliet bent! We krijgen veel vragen binnen over wat nu een bruiloft in totaal gaat kosten! U kunt bij www.trouwringenvoordeel.nl goedkope trouwringen kopen voor elk budget.
 
  

 
Verre tropische huwelijksreis ondanks crisis populair

Verre en tropische huwelijksreizen zijn ondanks de economische cri
sis nog steeds populair. De crisis lijkt nauwelijks van invloed te zijn op het budget voor de huwelijksreis. Bruidsparen oriënteren zich wel langer en zoeken naar de beste prijs/kwaliteit verhouding.
 
Huwelijksreis Wijzer onderzocht het internet- zoekgedrag van
trouwlustige Nederlanders in 2011. Omdat online zoekgedrag niet 1 op 1 te vertalen is naar aantallen boekingen, werd er ook navraag gedaan bij reisorganisaties met een focus op huwelijksreizen en bij verschillende weddingplanners