Top

Trouwringen Eindhoven

Trouwringen Eindhoven 

Profiteer deze ZATERDAG EN ZONDAG van onze scherpe prijzen!
Nog slechts een paar plaatsen vrij!

Maak eenvoudig een afspraak in onze vestiging in EINDHOVEN!
ALLEEN OP AFSPRAAK
Nog slechts een paar plekken vrij dit weekend.

Wanneer u op zoek bent naar trouwringen tegen de scherpste prijzen van Nederland en België, dan bent u bij trouwringenvoordeel.nl aan het juiste adres. Bij ons kunt u terecht voor prachtige en unieke trouwringen voor zeer scherpe prijzen. 
Klassieke of juist moderne trouwringen, geelgoud, witgoud of bicolor trouwringen met of zonder briljant of zirkonia, bij ons vindt u een enorme diversiteit aan stijlen en soorten. 

Groot en divers aanbod trouwringen in Eindhoven en België.

Trouwringen voor de allerlaagste prijs? Het kan bij onze vestiging "Trouwringen Eindhoven"
Wij beschikken over een uitgebreide collectie van meer dan honderden modellen. Op onze vestiging in Eindhoven heeft u alle tijd om o.a. onze gouden collectie rustig te bekijken.

Wij staan voor:

 Eerste keus Trouwringen (A-KWALITEIT)
 Levenslange garantie op de trouwringen
 Snelle leveringen
 Strenge kwaliteitscontrole
 Hoge klantwaarde ( kijk hier wat onze klanten zeggen )

 Hoog draagcomfort
 Gratis Graveren en Gratis RingendoosjeTrouwringen Eindhoven bevindt zich op een zeer goed bereikbare locatie, die vanaf alle omliggende plaatsen perfect te bereiken is met voldoende GRATIS parkeerplaatsen. Ook voor onze Belgische klanten is het eenvoudig en snel bereikbaar. De beste juwelier in Eindhoven en omstreken!VESTIGING EINDHOVEN
Fransebaan 590M 
5627 JM Eindhoven

ALLEEN OP AFSPRAAK In onze filialen hebben wij alleen onze gouden collectie trouwringen ( witgoud, rosegoud, geelgoud en bicolor goud ), staal met gouden ringen, titanium met gouden ringen en zilver met gouden ringen te bezichtigen. Titanium ringen zijn op aanvraag te bezichtigen. 
Wilt u een specifieke ring zien, stuur dan even een mail, wij versturen namelijk ook heel veel ringen naar klanten op als dummie ringen, het zou dan jammer zijn als uw droomring niet aanwezig zou zijn.

Alle zilveren en stalen ringen zijn alleen online te bestellen, hier kan men wel een showroommodel van bestellen.

Voor uw en onze veiligheid werkt TrouwringenVoordeel.nl uitsluitend met dummy ringen.
 Dummy ringen zien er exact hetzelfde uit als de echte ringen. Alleen deze dummy ringen zijn niet van goud gemaakt, maar van een goedkope messing. 
Maak eenvoudig een afspraak, bel,mail en wij zorgen dat de koffie klaar staat!