Top

Trouwringen Eindhoven

Header afspraak maken


Trouwringen kopen in Eindhoven

Hele maand op alle gouden trouwringen 15% korting 

Profiteer nu op onze locatie in Eindhoven. 15% korting op gouden trouwringen, alleen op locatie Eindhoven. Dus kom je in de buurt van Eindhoven, dan heb je geluk. 

*muv collectie 2halen1betalen en collectie Honeymoon Love

Bij een huwelijk horen natuurlijk mooie trouwringen. De ringen verbinden het echtpaar met elkaar en bezegelen ook de liefde voor elkaar. De trouwring zal je ook de rest van je leven blijven dragen. Het is daarom belangrijk om jullie ringen met zorg uit te kiezen. Neem dan ook de tijd voor het kopen. Er zijn tal van mogelijkheden op het gebied van trouwringen. Jullie kunnen kiezen voor twee bijpassende ringen maar natuurlijk kunnen jullie ook een verschillende ring kiezen die bij jullie past. Om erachter te komen wat voor ring bij jou of jullie past, kun je het beste samen ringen gaan bekijken. Bij TrouwringenVoordeel.nl ben je aan het juiste adres voor vele soorten verschillende trouwringen. Kom naar onze vestiging in Eindhoven om de ringen met eigen ogen te zien. Trouwringen kopen in Eindhoven doe je bij Trouwringenvoordeel.nl.

Contactgegevens Trouwringenvoordeel Eindhoven
Fransebaan 590M
5627 JM Eindhoven
E: info@trouwringenvoordeel.nl

T: +31(0)85-4017148

Bereikbaar van maandag t/m zondag tussen 09.00 en 20.00 uur. 
Let op, bezoek alleen op afspraak!


OP ZOEK NAAR TROUWRINGEN AANBIEDINGEN?
10- 50% korting deze maand
 


trouwringen kopen eindhovenWaarom Trouwringenvoordeel.nl?
  • Eerste keus Trouwringen (A-kwaliteit)
  • Levenslange garantie
  • Snelle leveringen
  • Strenge kwaliteitscontrole
  • Gratis graveren
  • Gratis luxe ringendoosje
Spacer


Aanbod trouwringen Trouwringenvoordeel.nl

Op zoek naar goedkope trouwringen in Eindhoven? Bij Trouwringenvoordeel.nl vind je een ruim assortiment aan trouwringen tegen de scherpste prijzen. Wij zijn dé trouwringenspecialist van Nederland en België. Ons assortiment bestaat uit trouwringen die wij zelf produceren maar ook prachtige trouwringen van andere toonaangevende specialisten. Omdat ons assortiment groot en gevarieerd is kan iedereen bij ons terecht. Zijn jullie op zoek naar simpele maar prachtige geel gouden of witgouden ringen, bekijk dan de ringen in deze categorie. Daarnaast bieden wij ook bicolor en tricolor ringen, platina ringen en ringen van staal met goud. Trouwringen maken wij extra bijzonder door hier diamanten in te zetten, deze geven de ring een nog specialere uitstraling. Ook kun je iedere ring bij ons laten graveren met bijvoorbeeld jullie trouwdatum.

Trouwringenvoordeel.nl biedt een ruim en divers assortiment aan trouwringen. Het totale aanbod is online te bezichtigen. Wil je de ringen liever eerst zelf zien? Maak dan een afspraak bij onze vestiging in Eindhoven. Niet alle ringen zijn in onze vestiging te bezichtigen. Ringen die hier niet beschikbaar zijn, zijn altijd wel als showroommodel met een ringenbos te bestellen. Zo kun je thuis de ring bezichtigen en je eigen maat opmeten. In de vestiging in Eindhoven zijn in ieder geval onze gouden ringen, titanium met gouden ringen, zilver met gouden ringen en staal met gouden ringen te bezichtigen. Titanium ringen zijn enkel op aanvraag beschikbaar. Indien je een ring in onze webshop hebt gezien die je graag wilt zien, neem dan van te voren even contact met ons op. Op die manier kunnen wij ervoor zorgen dat de ring tijdens de afspraak aanwezig is en je deze zelf kunt bewonderen.

Wij werken in verband met veiligheidsoverwegingen enkel met dummy ringen. Deze zien eruit als echte ringen. Het verschil is dat deze niet van goud maar van goedkope messing zijn gemaakt.

De zilveren en stalen ringen zijn alleen online te bestellen. Het is natuurlijk wel mogelijk om hier een showroommodel van te bestellen.

Trouwplannen in Eindhoven
Eindhoven staat ook wel bekend als de lichtstad van Nederland. Hebben jullie trouwplannen in Eindhoven, of zijn jullie van plan om de stad gewoon eens te bezoeken? Maak dan ook een afspraak bij onze vestiging van TrouwringenVoordeel.nl in Eindhoven. Onze vestiging in Eindhoven is de hele week geopend. Trouwringen bezichtigen is alleen mogelijk op afspraak, neem hiervoor contact met ons op.

Na een bezoek aan onze vestiging in Eindhoven is er in deze stad nog veel meer te beleven. Bezoek het Philips Museum dat zich bevindt aan de Emmasingel. Het Wilhelminaplein staat bekend om de vele bruine kroegen. In het centrum vind je vele leuke winkels. Een mooie wandeling maak je door het Stadswandelpark wat tevens een ideale locatie is voor het maken van trouwfoto’s. Ook zijn er in het hartje van de stad en omgeving van Eindhoven vele bijzondere trouwlocaties.  

Trouwringenvoordeel Eindhoven
 

Contact vestiging Eindhoven

Fransebaan 590M
5627 JM Eindhoven

E: info@trouwringenvoordeel.nl
T: +31(0)85-4017148
Bereikbaar van maandag t/m zondag tussen 09.00 en 20.00u.

Let op! Bezoek alleen op afspraak.

@