Top

Trouwringen Kado

Actie trouwringenvoordeel


Het is kadomaand bij Trouwringenvoordeel.nl!

Bij Trouwringenvoordeel.nl trakteren wij jou deze maand graag op leuke extra’s! Zijn jullie nog op zoek naar prachtige trouwringen? Kijk dan zeker even in onze webshop voor de mooiste ringen. Wil je de ringen liever eerst met eigen ogen zien? Maak dan een afspraak op een van onze vestigingen! Samen vinden wij de ringen die de mooiste dag uit jullie leven helemaal compleet maakt!
De ring gevonden waar jullie al lange tijd naar op zoek waren? Bestel deze dan snel voor 31 augustus. Tot en met die tijd krijg je namelijk een leuk cadeau bij minimale aanschafwaarde van van €500,-. Na bestelling ontvang je een voucher die je kunt inwisselen voor een mooi cadeau! 

Koop nu de mooiste trouwringen en bekijk hieronder welke cadeaus je wanneer krijgt! 

Dinercheque voor 2 personen bij besteding vanaf €500,-

Trouwringen gekocht met een bestelwaarde tussen de €500,- en €1.000,-? Bijvoorbeeld een mooie trouwringen uit onze geel gouden collectie. Dan ontvang je een dinercheque voor een heerlijk driegangendiner. Geniet met z’n tweeën in een van de sfeervolle restaurants, eetcafés of brasserieën. De cheque is op verschillende locaties in te leveren en de exacte invulling varieert per locatie.

Trouwringen tot 1000 euro

Een citytrip voor 2 personen bij besteding vanaf €1.000,-

Krijg een citytrip cadeau bij aankoop van trouwringen met aanschafwaarde tussen de €1.000,- en €1.500,-. Ga er voor jullie huwelijk nog even samen op uit in één van de mooiste steden in Nederland, België Duitsland of Frankrijk. Deze citytrip is op ieder willekeurig moment in te leveren en is bedoeld voor twee personen. Kies samen een bestemming uit waar jullie beiden nog eens romantisch willen verblijven. Deze citytrip omvat één overnachting in een drie of 4 sterren hotel, inclusief ontbijt. Ga er samen tussenuit!

Trouwringen vanaf 1000 euro

Een vorstelijke overnachting voor 2 personen bij besteding vanaf €1.500,-

Bij een minimale besteding van €1.500,- (tot €2.500,-) ontvangen jullie een vorstelijke overnachting cadeau. Kies bijvoorbeeld voor trouwringen uit onze prachtige bicolor of  tricolor collectie. Altijd als eens heerlijk willen overnachten in een kasteel of prachtig landhuis? Dan is dit jullie moment. Naast een paar prachtige trouwringen krijg je daar dus een luxe gratis overnachting bij. Deze overnachting kan plaatsvinden in één van de aangeschreven accommodaties in de Benelux, Duitsland of Frankrijk. Geniet samen van een heerlijke overnachting inclusief ontbijt!

Trouwringen vanaf 1500 euro

Gratis ballonvaart voor 2 personen bij besteding vanaf €2.500,-

Staat het maken van een ballonvaart nog steeds op jullie bucketlist? Dat kunnen jullie bij aanschaf van trouwringen ter waarde van minimaal €2.500,- afvinken! Bij Trouwringenvoordeel.nl geven wij dit namelijk cadeau. De ballonvaart is bestemd voor twee personen. Bekijk Nederland samen vanaf grote hoogte en geniet!

Trouwringen vanaf 2500 euroACTIEVOORWAARDEN:
 • de korting is alleen geldig gedurende de looptijd van de actie;
 • de korting is niet geldig op reeds afgegeven offertes, afgesloten of lopende opdrachten; 
 • de korting geldt op de netto prijzen;
 • de korting is niet inwisselbaar voor contanten;
 • de korting geldt niet in combinatie met andere koritingsacties, lopende acties, speciale condities of speciale netto prijzen;
 • Trouwringenvoordeel.nl houdt zich het recht voor acties te wijzigen of te beëindigen als daar aanleiding toe ontstaat;
Waarom Trouwringenvoordeel.nl?
 • Eerste keus Trouwringen (A-kwaliteit)
 • Levenslange garantie
 • Snelle leveringen
 • Strenge kwaliteitscontrole
 • Gratis graveren
 • Gratis luxe ringendoosje
Spacer

Cadeaus kadomaand