Top

Trouwringen Leiden

Header afspraak maken

Nieuwe Vestiging 


Goedkope trouwringen kopen in Leiden
Ben je ten huwelijk gevraagd? Gefeliciteerd! Een huwelijk is natuurlijk geen huwelijk zonder trouwringen. Kom daarom snel naar Trouwringenvoordeel in Leiden. Aangezien je deze trouwring de rest van je leven bij je zult dragen is het belangrijk dat je ze met zorg uit kiest. Neem daarom alle tijd hiervoor. Er zijn zo veel verschillende soorten, maten en materialen. Kiezen jullie voor een simpele witgouden trouwring of gaan jullie voor een opvallende bicolor ring met twee soorten goud en veel briljanten? Je kan het allemaal kopen bij Trouwringenvoordeel.nl! Je trouwring vind je nergens zo goedkoop als bij Trouwringenvoordeel.nl, maak een afspraak en kom langs in onze vestiging in Leiden.

Contactgegevens Trouwringenvoordeel Leiden

Langebrug 32A
2311 TM Leiden
E: info@trouwringenvoordeel.nl
T: +31(0)85-4017148

Bereikbaar van maandag t/m zondag tussen 09.00 en 20.00 uur. 
Let op, bezoek alleen op afspraak!

OP ZOEK NAAR TROUWRINGEN AANBIEDINGEN?
10- 50% korting deze maand
 


trouwringen kopen leiden



Waarom Trouwringenvoordeel.nl?
  • Eerste keus Trouwringen (A-kwaliteit)
  • Levenslange garantie
  • Snelle leveringen
  • Strenge kwaliteitscontrole
  • Gratis graveren
  • Gratis luxe ringendoosje
Spacer


Aanbod trouwringen Trouwringenvoordeel.nl

Trouwringenvoordeel.nl is dé specialist op het gebied van trouwringen in heel Nederland en België. Opzoek naar trouwringen in de buurt van Leiden? Dan ben je bij Trouwringenvoordeel.nl aan het goede adres, want nergens vindt je je trouwringen zo goedkoop. We hebben het grootste aanbod ringen voor de scherpste prijs. Hebben jullie jullie zinnen gezet op gouden ringen, geelgoud of witgoud? Of gaan jullie voor een zilveren trouwring. De keus ligt volledig bij jullie. Jullie kunnen de ringen ook nog specialer maken door bijvoorbeeld extra briljanten er in te zetten of door een speciale gravering met jullie trouwdatum of misschien wel jullie eigen vingerafdrukken.

Zijn jullie al benieuwd geworden naar ons aanbod in goedkope trouwringen? Kijk op de site voor ons gehele assortiment. Helaas hebben wij bij de vestiging Leiden niet ons gehele assortiment voor u klaar liggen. De ringen wij daar hebben zijn gouden ringen, titanium met gouden ringen, staal met goud en zilver met gouden ringen. De titanium ringen zijn op aanvraag beschikbaar. Hebben jullie dus een voorkeur voor een ander materiaal, informeer dan bij Trouwringenvoordeel voor de mogelijkheden.  
     
Het is uiteraard ook mogelijk om een andere ring online te bestellen als showroom model met een ringenbos. Zo kan je de ring en je ringmaat gewoon thuis bewonderen en opmeten.

Wanneer je een mooie ring hebt gezien in onze webshop en je deze graag wilt bezichtigen, is dat natuurlijk geen probleem. Maak een afspraak en geef aan om welke ring het gaat, wij zorgen ervoor dat deze ring tijdens de afspraak aanwezig is.

Trouwringenvoordeel.nl werkt voor jullie en onze eigen veiligheid uitsluitend met dummy ringen. Deze ringen zijn niet te onderscheiden van het echt. Ze zijn echter gemaakt van goedkope messing in plaats van goud.

Alle zilveren en stalen ringen uit onze website kunnen alleen online worden besteld, je kunt er wel een showroommodel van bestellen.



Trouwplannen in Leiden

Hebben jullie trouwplannen in het mooie Leiden of willen jullie de collectie goedkope trouwringen in Leiden komen bekijken? Maak hier een lekker dagje uit van! Kom trouwlocaties of trouwringen bekijken en ga daarnaast de stad in om te kijken wat Leiden allemaal te bieden heeft. Zo kan je genieten van de monumentale gebouwen en grachten die Leiden telt. Verder kan de shop liefhebber zich hier ook helemaal uitleven. De stad heeft veel grote winkelstraten en om hier van bij te komen biedt Leiden ook veel gezellige terrasjes aan.


Kijk hier voor meer informatie over het trouwen in Leiden!


trouwringen-meppel

Contact vestiging Trouwringen Leiden

Langebrug 32A
2311 TM  Leiden


E: info@trouwringenvoordeel.nl
T: +31(0)85-4017148
Bereikbaar van maandag t/m zondag tussen 09.00 en 20.00u.

Let op! Bezoek alleen op afspraak.