• Snelle levering
 • Uitmuntende service 9.4 Waardering
 • Laagste prijsgarantie
Home Klantenservice Betalen Trouwringen op afbetaling

Trouwringen op afbetaling

Trouwringen-op-afbetaling
Bestel vandaag, ontvang jullie droomtrouwringen en betaal per maand! Trouwringen kies je voor het leven, jullie zullen ze immers de rest van jullie leven dragen.


Trouwringen op afbetaling

Trouwringen kies je voor het leven, jullie zullen ze immers de rest van jullie leven dragen. De kosten van trouwringen zijn erg gevarieerd en afhankelijk van het materiaal dat gebruikt wordt, het gewicht van de ringen, het soort stenen en de bewerking.  

Maar het is wel fijn om jullie trouwringen niet in 1 keer te hoeven betalen. Daarom hebben wij dé betaaloplossing voor jou!
Met SprayPay heeft u de mogelijkheid om jullie trouwringen gespreid te betalen in 12,18,24 of 36 maanden. Erg handig als die ene aankoop even niet goed uitkomt, of als u niet al uw spaargeld wilt besteden.

trouwringen gespreid betalen

SprayPay voert voor ons het volledige proces uit voor het gespreid betalen. Dit gespreid betalen vindt plaats in  termijnen en is momenteel alleen nog te gebruiken voor klanten die woonachtig zijn in Nederland.


Om het maandbedrag te berekenen kunt u onderstaand hulpmiddel gebruiken:

 

Wat is je maandbedrag op basis van 36mnd? Bereken het nu!

Zet in de onderstaande banner jouw aankoopbedrag & klik op bereken.
Vervolgens verschijnt automatisch het maandbedrag op basis van 36mnd.

SprayPay – Trouwringen Gespreid betalen

SprayPay voert voor ons het volledige proces uit voor het gespreid betalen.

SprayPay hanteert een rentepercentage van 14%. Stel jij wil graag een aankoopbedrag van €500,- gespreid betalen dan betaal je ongeveer € 3,- aan rente per maand op basis van 12 maanden.

Trouwringen op afbetaling is mogelijk vanaf een aankoopbedrag van €250 tot €2500,-.

De beoordeling vindt online plaats. Lange aanvraagtijden kennen we niet. Binnen enkele seconden weet je of je in aanmerking komt voor een krediet. Is de aanvraag akkoord dan kun je meteen genieten van je aankoop, alleen de levering nog even afwachten.

Om via SprayPay te kunnen betalen moet je de volgende stappen doorlopen:

 • Inkomsten / lasten toets
 • Identificatie met behulp van IDIN
 • Overeenkomst digitaal accepteren
 • Automatische incasso machtiging afgeven.

Dit gebeurt allemaal online, zorgvuldig en uiterst efficiënt. Direct krijg je te horen of trouwringen gespreid betalen mogelijk is. Als de aanvraag volledig is afgerond en door SprayPay wordt goedgekeurd zal het eerste termijnbedrag na 30 dagen worden afgeschreven. De ringen worden gemaakt en verstuurd, de rest van de termijnbedragen wordt via Spraypay geïncasseerd. 

SprayPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement.

Veilig
Jouw gegevens zijn persoonlijk en daar wordt integer mee omgegaan, daar zorgen wij goed voor. Hoe gaan wij met jouw gegevens om? Klik hier om onze privacy statement te lezen.

Vriendelijk
SprayPay is zorgvuldig en transparant. Zijn er desondanks vragen dan lost onze klantenservice dit gegarandeerd op.


Verantwoord

SprayPay stelt jou een aantal vragen over jouw financiële situatie. De combinatie van jouw antwoorden en onze toetsing bij onder andere het BKR bepalen of het verantwoord is om gespreid te gaan betalen.

Benieuwd naar de algemene voorwaarden? Ga naar www.spraypay.nl/algemene-voorwaarden/

trouwringen afbetaling
 

 
"Wij staan dan ook garant voor uitmuntende service voor,
tijdens en na het plaatsen van een order"

 


Laatst bekeken producten

Group Created with Sketch. Filter
Filters
1
Onbeperkt
Toon resultaten
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
×

Wat is het verschil tussen een Zirkonia en een Briljant?

De zirkonia ziet er op het eerste gezicht uit als een briljant (een briljant is de naam voor de slijpvorm briljant en de diamant is de steensoort). Maar het grote verschil tussen beide kristallen is dat een diamant een natuurlijke edelsteen is, terwijl een zirkonia kunstmatig gemaakt is. Een diamant is harder, gaat langer mee en kan scherper geslepen worden dan een zirkonia. Een zirkonia is daarom een voordelig alternatief voor een briljant. Met het blote oog is het verschil soms moeilijk te zien. Zirkonia´s schitteren in het begin weliswaar mooi, maar na verloop van tijd verdwijnt de schittering. Een briljant zal altijd blijven schitteren.

×
×

Wat is het verschil tussen 8/9/14/18 karaats

 • 8 karaat goud (9 krt) 33,3% goud
 • 9 karaat goud (9 krt) 37,5% goud
 • 14 karaat goud (14 krt) 58,5% goud
 • 18 karaat goud (18 krt) 75,0% goud

Sieraden gemaakt van 8 en 9-karaats goud worden in Nederland officieel niet gezien als gouden sieraden. Daarom worden sieraden bij de waarborg ook pas vanaf 14 karaat goud gekeurd.

Hoe meer goud er in een sieraad verwerkt zit, hoe duurder het sieraad. Over het algemeen is een sieraad van 9 karaat goedkoper dan een sieraad van 14 karaat. In sommige gevallen heeft het gehalte van het goud weinig invloed op de prijs. Dit zit dan in het maakloon en de ontwerpkosten.

Daarnaast heb je te maken met kleurverschil tussen de verschillende gehaltes. Hoe hoger het gehalte, hoe warmer de kleur van het goud. Zo is een 24-karaats geelgouden ring zichtbaar geler dan een 14-karaats geelgouden ring. Bij witgouden en rosegouden sieraden zie je geen kleurverschil tussen de verschillende gehaltes.Vind je het nog lastig om een keuze te maken over het goudgehalte? Of wil je weten welk materiaal het beste bij je past? Laat je dan adviseren door onze specialisten op locatie of mail of bel voor meer informatie. (Tip check ook onze kennisbank voor meer informatie over goudgehaltes)

×

Retourvoorwaarden aanzoeksring/verlovingsring

De ringen worden speciaal op maat gemaakt en valt niet onder de herroepingsrecht. Maar wij geven jullie natuurlijk wel de keuze om de ring te ruilen voor een andere maat of voor een andere ring. Uit meer dan 500 ringen kan je geliefde vast wel een mooie ring vinden bij TrouringenVoordeel.nl. Zie hieronder onze spelregels.

Retourneren geldt alleen voor deze aanzoeksring/verlovingsring en kan alleen onder de volgende voorwaarden retour worden gestuurd:

 • Unieke zichttermijn van 30 dagen na ontvangst van de ring.
 • Verlovingsring is ongedragen (passen is uiteraard mogelijk)
 • Verlovingsring is onbeschadigd.
 • Verlovingsring is niet gegraveerd.
 • De verlovingsring moet aangetekend retour worden gestuurd en kan eenmalig alleen worden geruild voor een ander model in dezelfde prijsklasse of andere maat. (Bij het terugsturen van de ring zijn de verzendkosten en de verantwoordelijkheid voor goed terugsturen voor de klant)
 • Voor een retourzending dien je eerst een mail te sturen naar info@trouwringenvoordeel.nl.
 • Je stuurt de pakbon mee of een eigen formulier met daarop jouw gegevens, welk maat de ring moet worden of het artikelnummer en de maat van een ander ring in dezelfde prijsklasse en vermeldt het bestelnummer op de bon.
×

Ringmaat tips

Een aanzoeksring/verlovingsring moet perfect passen. Natuurlijk, een ring kan altijd verkleind of vergroot worden, maar het is uiteraard veel beter als deze in één keer als gegoten past.

Vingers zijn van de linker- en de rechterhand verschillend in dikte. Dit klinkt alledaags, maar wordt een probleem als de ring niet past. Bepaal voordat u gaat meten aan welke vinger en aan welke hand de ring wordt gedragen. Verlovingsringen worden meestal om de ringvinger van de linkerhand gedragen.


Om de ringmaat van de ringvinger van je aanstaande te achterhalen heb ik hier een aantal tips voor je.

 1. Meet de binnendiameter op verschillende plaatsen. Een ring kan ovaalvormig zijn door het dragen en daardoor in de lengte anders meten dan de breedte.
 2. Een ring van haar om je eigen vinger doen en dan aftekenen tot waar de ring komt. Dan kun je bij de juwelier de juiste maat bepalen.
 3. De ring tekenen. Leg haar ring op een stuk papier en teken de binnenste cirkelen meet de maat op.
 4. Een ringenbos bestellen en haar ring op de juiste maat van de ring van de ringenbos leggen.
 5. Meet in het midden van haar ring de binnendiameter. Met de liniaal de maat meten. De mogelijkheid is ook aanwezig om de ring die haar goed past op een liniaal te leggen en de afstand binnen in de ring te meten