Top

Trouwringen op afbetaling

Bestel vandaag, ontvang jullie droomtrouwringen en betaal per maand!

Trouwringen kies je voor het leven, jullie zullen ze immers de rest van jullie leven dragen. De kosten van trouwringen zijn erg gevarieerd en afhankelijk van het materiaal dat gebruikt wordt, het gewicht van de ringen, het soort stenen en de bewerking.  

Maar het is wel fijn om jullie trouwringen niet in 1 keer te hoeven betalen. Daarom hebben wij dé betaaloplossing voor jou!

Met SprayPay heeft u de mogelijkheid om jullie trouwringen gespreid te betalen in 12,18,24 of 36 maanden. Erg handig als die ene aankoop even niet goed uitkomt, of als u niet al uw spaargeld wilt besteden.

trouwringen gespreid betalen

SprayPay voert voor ons het volledige proces uit voor het gespreid betalen. Dit gespreid betalen vindt plaats in  termijnen en is momenteel alleen nog te gebruiken voor klanten die woonachtig zijn in Nederland.


Om het maandbedrag te berekenen kunt u onderstaand hulpmiddel gebruiken:Wat is je maandbedrag op basis van 36mnd? Bereken het nu!

Zet in de onderstaande banner jouw aankoopbedrag & klik op bereken.
Vervolgens verschijnt automatisch het maandbedrag op basis van 36mnd.


SprayPay – Trouwringen Gespreid betalen

SprayPay voert voor ons het volledige proces uit voor het gespreid betalen.

SprayPay hanteert een rentepercentage van 14%. Stel jij wil graag een aankoopbedrag van €500,- gespreid betalen dan betaal je ongeveer € 3,- aan rente per maand op basis van 12 maanden.

Trouwringen op afbetaling is mogelijk vanaf een aankoopbedrag van €250 tot €2500,-.

De beoordeling vindt online plaats. Lange aanvraagtijden kennen we niet. Binnen enkele seconden weet je of je in aanmerking komt voor een krediet. Is de aanvraag akkoord dan kun je meteen genieten van je aankoop, alleen de levering nog even afwachten.

Om via SprayPay te kunnen betalen moet je de volgende stappen doorlopen:

  • Inkomsten / lasten toets
  • Identificatie met behulp van IDIN
  • Overeenkomst digitaal accepteren
  • Automatische incasso machtiging afgeven.

Dit gebeurt allemaal online, zorgvuldig en uiterst efficiënt. Direct krijg je te horen of trouwringen gespreid betalen mogelijk is. Als de aanvraag volledig is afgerond en door SprayPay wordt goedgekeurd zal het eerste termijnbedrag na 30 dagen worden afgeschreven. De ringen worden gemaakt en verstuurd, de rest van de termijnbedragen wordt via Spraypay geïncasseerd. 

SprayPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement.

Veilig
Jouw gegevens zijn persoonlijk en daar wordt integer mee omgegaan, daar zorgen wij goed voor. Hoe gaan wij met jouw gegevens om? Klik hier om onze privacy statement te lezen.


Vriendelijk
SprayPay is zorgvuldig en transparant. Zijn er desondanks vragen dan lost onze klantenservice dit gegarandeerd op.

Verantwoord

SprayPay stelt jou een aantal vragen over jouw financiële situatie. De combinatie van jouw antwoorden en onze toetsing bij onder andere het BKR bepalen of het verantwoord is om gespreid te gaan betalen.

 

Benieuwd naar de algemene voorwaarden? Ga naar www.spraypay.nl/algemene-voorwaarden/

trouwringen afbetaling