Top

trouwringen trends 2020/ trouwringentrends

trouwringen trends 2020

Dé trouwringen trends van 2020


Het is bijna zover, 2020 komt eraan. Maar wat zijn de trouwringentrends voor het komende jaar?
Tegenwoordig is niks ‘te gek’ meer. Vroeger was het zo: je gaat trouwen en koopt een simpele
geelgouden trouwring. Eigenlijk was het vroeger dus makkelijker. Niemand wil achterblijven, daarom zal ik je een handje op weg helpen door de nieuwste trends voor 2020 te omschrijven.

Vierkante ringen

Geloof het of niet, maar ze bestaan: vierkante trouwringen. Deze ringen bestaan nog niet erg lang en is vaak nog onbekend. Wel zien we dat de vierkante trouwring steeds meer wordt verkocht. De
verwachting is dan ook dat deze ringen in 2020 pas echt ‘ontdekt’ worden en vanaf dat moment
razendsnel de deur uit gaan. De ring is vierkant van buiten, maar van binnen is de ring rond afgewerkt.
Hierdoor zal je weinig verschil merken en de ring zal niet snel draaien. Er zit nog steeds wel iets verschil in qua pasvorm in vergelijking met een ‘normale’ ronde ring. Of je dit fijn vindt zitten, verschilt per persoon. De ene persoon vindt zelfs de vierkante ring fijner zitten. Nu de vierkante ring een upcoming trouwringen trend is, is dit het juiste moment om de ringen aan te schaffen. Jullie zullen ongetwijfeld originele ringen dragen.

Durf uniek te zijn

Eigenlijk is bijna elke ring glad. Wat erg in de mode komt, zijn trouwringen die een beetje grof en oneffen zijn. Dit soort ringen kom je sinds kort steeds meer tegen in de nieuwste collecties van alle topmerken.
In 2020 zal deze nu nog iets onbekende trouwringentrend, uitgroeien tot een top-trend. Mensen willen graag uniek zijn en iets anders dan anderen dragen. Wie wil dat nou niet? Kiezen jullie voor dit soort trouwringen, dan heb je een speciale ring waar iedereen jaloers op zal zijn. Bekijk onze bijzondere trouwringen, waar je voornamelijk dit soort ringen zal tegenkomen. Er is bij ons al veel keuze uit deze collectie van trendy, grove trouwringen.

Wil je de ringen liever in het echt passen in plaats van online bestellen? Maak dan een afspraak via onze website www.trouwringenvoordeel.nl. Bekijk alle locaties waar wij jullie aan de droomringen kunnen helpen.