Top

Trouwringen Utrecht


Trouwringen kopen in Utrecht

De hele maand nog 15% korting op onze gouden trouwringen!

Profiteer met 15% korting op gouden trouwringen. Speciaal voor onze locatie in Utrecht. Dus, kom je in de buurt van Utrecht? Dan heb je geluk gehad. Jullie laten deze kans toch niet schieten? Maak gratis een afspraak, krijg korting en ook nog eens professioneel advies van onze trouwringenadviseurs. Let op: dit is een eenmalige actie.

Een huwelijk is natuurlijk niet compleet zonder trouwringen. De ring staat namelijk symbool voor de oneindige liefde, trouw en de eeuwigheid. De ring draag je de rest van je leven, het is daarom erg belangrijk om een ring te kiezen die echt bij jou past en daarnaast ook nog eens goed zit. Er is heel veel keuze op het gebied van trouwringen. Er zijn ringen verkrijgbaar gemaakt van diverse soorten materialen, in verschillende kleuren en met of zonder diamanten. Je kunt kiezen voor matchende ringen, maar jij en je partner kunnen natuurlijk ook twee totaal verschillende ringen kiezen. Willen jullie trouwringen kopen maar kunnen jullie eerst nog wel wat hulp gebruiken bij het uitzoeken van de trouwringen? Maak dan een afspraak bij Trouwringenvoordeel.nl in Utrecht. In onze vestiging in Utrecht is een deel van ons assortiment aan trouwringen aanwezig zodat jullie deze zelf kunnen bekijken en passen. Bekijk van tevoren alvast het aanbod in onze webshop zodat je alvast een beetje weet waar je naar op zoek bent. Tijdens jullie afspraak in Utrecht kun je de ring van je dromen met je eigen ogen bewonderen. Trouwringen kopen in Utrecht doe je bij Trouwringenvoordeel.nl!

Contactgegevens Trouwringenvoordeel Utrecht
Biltstraat 443
3572 AW Utrecht
E: info@trouwringenvoordeel.nl

T: +31(0)85-4017148

Bereikbaar van maandag t/m zondag tussen 09.00 en 20.00 uur. 
Let op, bezoek alleen op afspraak!

OP ZOEK NAAR TROUWRINGEN AANBIEDINGEN?
10- 50% korting deze maand
 


trouwringen kopen UtrechtWaarom Trouwringenvoordeel.nl?
  • Eerste keus Trouwringen (A-kwaliteit)
  • Levenslange garantie
  • Snelle leveringen
  • Strenge kwaliteitscontrole
  • Gratis graveren
  • Gratis luxe ringendoosje
Spacer


Aanbod trouwringen Trouwringenvoordeel.nl

Voor vele soorten trouw- en verlovingsringen ben je bij Trouwringenvoordeel.nl aan het juiste adres. Wij zijn één van de grootste aanbieders in Nederland en België. Het aanbod vind je online op onze website, er zijn meer dan 500 modellen op voorraad. De meeste trouwringen in ons assortiment produceren wij zelf. Wij werken ook samen met andere toonaangevende specialisten. Door het grote volume dat wij produceren, kunnen wij ervoor zorgen dat ons assortiment van hoogwaardige kwaliteit is maar tegen een lage prijs kan worden aangeboden.

Het aanbod trouwringen bestaat uit diverse soorten goudkleurige ringen, zilveren ringen, maar ook titanium ringen. Het is mogelijk om de ringen die jullie kiezen te voorzien van diamanten of zirkonia’s. Zijn jullie op zoek naar een speciaal model, bekijk dan eens onze bicolor of tricolor ringen. Voor nog scherpere prijzen worden op de actie pagina alle ringen weergegeven die op dat moment in de aanbieding zijn. Op alle gekochte ringen bieden wij levenslange garantie.

Trouwringenvoordeel.nl biedt een divers aanbod aan trouwringen. In onze vestiging in Utrecht is niet het gehele aanbod te bezichtigen. De volgende ringen zijn in ieder geval in Utrecht te bezichtigen: gouden ringen, titanium met gouden ringen, staal met goud en zilver met gouden ringen. De collectie gouden ringen bestaat uit witgouden ringen, geel gouden ringen, rosé gouden, bicolor en tricolor ringen. Op aanvraag zijn ook de titanium ringen beschikbaar. Wanneer je van tevoren al een ring of meerdere ringen hebt gezien die je graag wilt bewonderen, dan is dat zeker mogelijk. Geef voor de afspraak aan om welke ring het gaat, wij zorgen ervoor dat deze tijdens de afspraak aanwezig is. Van ringen die je achteraf nog wilt bezichtigen kun je een showroommodel met ringenbos bestellen. Zo kun je de ringen ook thuis bezichtigen en passen. 

De veiligheid van onze klanten staat bovenaan. Om die reden werken wij uitsluitend met dummy ringen. Dummy ringen zijn gemaakt van goedkpe messing in plaats van goud. Deze zijn niet te onderscheiden van de echte ringen. 

De zilveren en stalen ringen uit ons assortiment zijn alleen online te bestellen in onze webshop. Hier kan natuurlijk altijd een showwroommodel van worden besteld.

Trouwplannen in Utrecht

Wonen jullie in de buurt van Utrecht, maak dan een afspraak bij onze vestiging in Utrecht. Niet woonachtig in de buurt van Utrecht? Combineer dan een dagje uit of een weekend weg naar Utrecht met een bezoek aan de vestiging van Trouwringenvoordeel.nl. Utrecht is een gezellige stad met veel leuke winkels, bezienswaardigheden en leuke terrassen. Ook kent de plaats diverse bijzondere trouwlocaties.

In Utrecht kun je natuurlijk niet om de Domtoren en de Domkerk heen. Onder begeleiding van een gids kun je de Domtoren zelfs beklimmen. Utrecht wordt geprezen om haar prachtige grachten. Verken de stad vanaf het water tijdens een rondvaart. Andere hoogtepunten zijn het Centraal Museum, de historische Oudegracht met haar werfkelders en het Rietveld Schröderhuis.

Ook trouwen is natuurlijk mogelijk in Utrecht. De gemeente kent diverse vaste trouwlocaties maar daarnaast zijn er ook andere goedgekeurde trouwlocaties in de stad. Natuurlijk kunnen jullie ook zelf een locatie uitzoeken. Prachtige locaties om trouwfoto’s te maken zijn de Oude Hortus Botanicus, het Pandhof van de Dom of de Botanische tuin. 

Trouwringenvoordeel Utrecht
 

Contact vestiging Utrecht

Biltstraat 443
3572 AW Utrecht  

E: info@trouwringenvoordeel.nl
T: +31(0)85-4017148
Bereikbaar van maandag t/m zondag tussen 09.00 en 20.00u.

Let op! Bezoek alleen op afspraak.

@