Top

Trouwringen Wageningen


Trouwringen kopen in Wageningen

Gaan jullie binnenkort trouwen? Dan horen daar natuurlijk mooie trouwringen bij! Trouwringen zijn er in vele soorten en maten, gemaakt van diverse materialen en kleuren. Omdat je een trouwring je hele leven zal dragen, is het erg belangrijk dat je de voor jou perfecte trouwring vindt. Bij Trouwringenvoordeel.nl helpen wij je daar graag bij. Het leukste is om samen jullie ringen uit te zoeken. Op de website van Trouwringenvoordeel.nl kun je alvast een kijkje nemen in ons uitgebreide aanbod. Om de trouwringen echt te kunnen bewonderen en te passen, kun je een afspraak maken bij één van onze vestigingen. Zijn jullie woonachtig in de buurt van Wageningen, of zijn jullie toevallig in de buurt? Maak dan een afspraak bij onze vestiging in Wageningen. Hier is een groot deel van de trouwringen aanwezig. Hebben jullie van tevoren al een specifieke ring op het oog? Laat het ons dan weten, wij zorgen dat deze ring tijdens de afspraak aanwezig is. De mooiste trouwringen in Wageningen koop je bij Trouwringenvoordeel.nl. 

Contactgegevens Trouwringenvoordeel Wageningen
E: info@trouwringenvoordeel.nl
T: +31(0)85-4017148

Bereikbaar van maandag t/m zondag tussen 09.00 en 20.00 uur. 
Let op, bezoek alleen op afspraak!

OP ZOEK NAAR TROUWRINGEN AANBIEDINGEN?
10- 50% korting deze maand
 


trouwringen kopen wageningenWaarom Trouwringenvoordeel.nl?
  • Eerste keus Trouwringen (A-kwaliteit)
  • Levenslange garantie
  • Snelle leveringen
  • Strenge kwaliteitscontrole
  • Gratis graveren
  • Gratis luxe ringendoosje
Spacer


Aanbod trouwringen Trouwringenvoordeel.nl

Voor voordelige trouwringen van hoogwaardige kwaliteit, ben je bij Trouwringenvoordeel.nl aan het juiste adres. Wij zijn dé specialist op het gebied van trouw- en verlovingsringen. Op onze website kun je terecht voor ons gehele aanbod. Ons assortiment bestaat uit vele soorten ringen. Van verschillende soorten gouden ringen tot zilveren ringen, ringen in twee of drie kleuren, titanium ringen en ringen met diamanten. Ringen die tegen nog scherpere prijzen worden aangeboden, vind je op de actie pagina. Wij hebben altijd meer dan 500 modellen op voorraad. De meeste ringen in ons assortiment produceren wij zelf. Daarnaast werken wij ook samen met andere toonaangevende specialisten. Al onze ringen zijn van uitstekende kwaliteit en worden aangeboden tegen zeer scherpe prijzen. Trouwringenvoordeel.nl is de voordeligste trouwringenspecialist van Nederland en België. Alle ringen worden geleverd met een officieel Waarborgteken en de goudlegering voldoet aan de strengste eisen.

Het gehele assortiment aan trouwringen van Trouwringenvoordeel.nl is online verkrijgbaar. Een deel van het assortiment is ook te bezichtigen in onze vestiging in Wageningen. De volgende ringen kun je op deze vestiging bezichtigen: gouden ringen, titanium met gouden ringen, staal met goud en zilver met gouden ringen. De collectie gouden ringen bestaat uit witgouden ringen, geel gouden ringen, rosé gouden, bicolor en tricolor ringen. De titanium ringen zijn op aanvraag beschikbaar. Wil je er van tevoren zeker van zijn dat de ring die jij online hebt gezien ook op onze locatie aanwezig is, laat dit dan van te voren weten. Wij zorgen ervoor dat de ring(en) naar keuze tijdens de afspraak aanwezig zijn. Het is ook altijd mogelijk om een showroommodel met ringenbos te bestellen, zo kun je de ringen thuis ook bezichtigen.

Voor jou en onze veiligheid werkt Trouwringenvoordeel.nl uitsluitend met dummy ringen. De dummy ringen zien er precies hetzelfde uit als de echte ringen. Alleen deze dummy ringen zijn van goedkope messing gemaakt in plaats van goud.

Trouwplannen in Wageningen

Ben je op zoek naar de perfecte trouwring en wil je deze met je eigen ogen zien? Kom dan langs bij onze vestiging in Wageningen. Maak van tevoren wel eerst een afspraak. Een bezoek aan onze vestiging kun je combineren met een bezoek aan het gezellige centrum van Wageningen met leuke winkels, bezienswaardigheden en terrassen.

Wageningen kent een lange geschiedenis. In het centrum van de stad vind je dan ook vele monumentale panden die de moeite waard zijn om te bekijken. Ook kent het gezellige stadscentrum met vele restaurants en terrassen op de Markt bij de Grote Kerk.

Trouwen kan in Wageningen in het Stadhuis aan de Markt. Hier kun je trouwen in de trouwzaal in het oudste gedeelte van het stadhuis. Andere trouwlocaties zijn de Blaauwe Kamer, Hotel de Wereld, Belmonte en de Aboretumkerk.


Trouwringenvoordeel Wageningen
 

Contact vestiging 


E: info@trouwringenvoordeel.nl
T: +31(0)85-4017148
Bereikbaar van maandag t/m zondag tussen 09.00 en 20.00u.

Let op! Bezoek alleen op afspraak.

@