Top

Trouwringen Zwolle


Trouwringen kopen in Zwolle

De hele maand nog 15% korting op onze gouden trouwringen!

Profiteer met 15% korting op gouden trouwringen. Speciaal voor onze locatie in Zwolle. Dus, kom je in de buurt van Zwolle? Dan heb je geluk gehad. Jullie laten deze kans toch niet schieten? Maak gratis een afspraak, krijg korting en ook nog eens professioneel advies van onze trouwringenadviseurs. Let op: dit is een eenmalige actie.

Wanneer jullie gaan trouwen dan horen daar natuurlijk prachtige trouwringen bij. Een trouwring is het symbool voor jullie huwelijk en draag je je leven lang bij je. Het is daarom van belang om een trouwring te kiezen die echt bij jou of jullie past. Ook is het belangrijk dat de ring van hoogwaardige kwaliteit is en goed zit. Er is enorm veel keuze in trouwringen. Bij Trouwringenvoordeel.nl helpen wij jullie graag bij het maken van een keuze. Oriënteer van tevoren wat voor soort ring je graag zou willen. In onze webshop kun je het gehele aanbod aan trouwringen bekijken. Een trouwring wil je natuurlijk ook met je eigen ogen zien. Maak daarom een afspraak bij onze vestiging in Zwolle. In deze vestiging kunnen jullie een groot deel van ons assortiment bezichtigen. Maak snel een afspraak bij onze prachtige locatie Droom van Zwolle en vind jouw droomring! Trouwringen kopen in Zwolle doe je bij Trouwringenvoordeel.nl!

Contactgegevens Trouwringenvoordeel Zwolle
Botterweg 12-S
8042 PA  Zwolle

E: info@trouwringenvoordeel.nl

T: +31(0)85-4017148

Bereikbaar van maandag t/m zondag tussen 09.00 en 20.00 uur. 
Let op, bezoek alleen op afspraak!

OP ZOEK NAAR TROUWRINGEN AANBIEDINGEN?
10- 50% korting deze maandtrouwringen kopen Zwolle
Waarom Trouwringenvoordeel.nl?
  • Eerste keus Trouwringen (A-kwaliteit)
  • Levenslange garantie
  • Snelle leveringen
  • Strenge kwaliteitscontrole
  • Gratis graveren
  • Gratis luxe ringendoosje
Spacer


Aanbod trouwringen Trouwringenvoordeel.nl

Trouwringenvoordeel.nl is dé trouwringenspecialist van Nederland en België. Bij ons kun je terecht voor een zeer ruim assortiment met verschillende soorten trouwringen. Wij produceren een groot deel van onze trouwringen zelf, maar werken daarnaast ook samen met toonaangevende specialisten. Dit zorgt ervoor dat al onze ringen van uitstekende kwaliteit zijn, maar wij deze tegen zeer scherpe prijzen kunnen aanbieden. Op onze website worden alle ringen in categorieën weergegeven. Bij ons kun je terecht voor geel gouden of witgouden ringen, zilveren ringen maar ook bicolor en tricolor ringen, titanium ringen, platina ringen en nog veel meer. Heb je een bepaalde ring op het oog maar zou je deze graag in een andere kleur willen of juist van een ander soort materiaal? Ook dat is mogelijk bij ons. Onze ringen worden geleverd met het officiële Waarborgkeurteken en de goudlegering voldoet aan de strengste eisen. Wij garanderen de laagste prijs. Heb je ergens in Nederland of België dezelfde trouwringen gevonden tegen een lagere prijs? Dan betalen wij het verschil terug.

In onze vestiging in Zwolle is een groot deel van het gehele assortiment aan trouwringen van Trouwringenvoordeel.nl te bezichtigen. Echter zijn niet alle ringen in Zwolle aanwezig. Ringen die op onze locatie in Zwolle zijn te bezichtigen zijn: gouden ringen, staal met goud en zilver met gouden ringen en onze titanium met gouden ringen. De collectie gouden ringen bestaat uit witgouden ringen, geel gouden ringen, rosé gouden, bicolor en tricolor ringen. Op aanvraag zijn titanium ringen beschikbaar. Wanneer je van tevoren in onze webshop al een ring hebt gezien die je graag in het echt wilt zien, kun je dat van tevoren aangeven. Wij zorgen er dan voor dat deze aanwezig is. Ook is het mogelijk om van verschillende ringen showroommodellen te bestellen die je thuis nog kunt bezichtigen. Wij vinden het van groot belang dat jij de ring van je dromen eerst zelf heeft kunnen bewonderen.

Wij werken uitsluitend met dummy ringen in verband met veiligheidsoverwegingen. Deze ringen zijn niet gemaakt van goud, maar van goedkope messing. Wel verzekeren wij dat deze ringen er exact hetzelfde uitzien als echte ringen.

Al onze zilveren en stalen ringen zijn alleen online te bestellen. Natuurlijk kan hier altijd een showroommodel van worden besteld.

Trouwplannen in Zwolle

Zijn jullie woonachtig in de buurt van Zwolle of zijn jullie in de buurt, combineer het bezoek dan met een afspraak bij de vestiging van Trouwringenvoordeel.nl in Zwolle. Hanzestad Zwolle is zeker een bezoek waard en zeer geschikt voor een dagje uit of een weekend weg. Zwolle kent een historische binnenstad met vele bezienswaardigheden zoals Waanders in de Broeren en Museum de Fundatie. Ook kent de stad vele leuke winkels, terrassen en kroegen. Liefhebbers van heerlijk eten kunnen een bezoek brengen aan De Librije. Voor een avondje uit kun je terecht bij theater Odeon de Spiegel.

In Zwolle trouwen is mogelijk bij het stadshuis of op een zelfgekozen locatie. Een officiële trouwlocatie is bijvoorbeeld de Agnietenberg. Ook is het leuk om te trouwen in Brasserie het Vliegerhuys of in het klooster van Zwolle. Ook voor het maken van trouwfoto’s kent Zwolle bijzondere buiten en binnen locaties.

Trouwringenvoordeel Zwolle
 

Contact Locatie Droom van Zwolle
Let op! Bezoek alleen op afspraak.

Koestraat 35,
8011 NJ Zwolle


E: info@trouwringenvoordeel.nl
T: +31(0)85-4017148
Bereikbaar van maandag t/m zondag tussen 09.00 en 20.00u.
@