Top

Verlovingsring Valentijn

Op zoek naar een verlovingsring Valentijn?


Maak van Valentijn een dag om nooit meer te vergeten met een verlovingsring van trouwringenvoordeel.nl

Veel vrouwen kunnen er urenlang over dromen of zwijmelen weg bij romantische films waar het moment daar is. En veel mannen wachten met smart op het juiste moment: het huwelijksaanzoek of verlovingsaanzoek! Het uur van de waarheid. Wanneer de ene partner knielt voor de ander en hem of haar die prachtige ring aanbiedt. Valentijn is natuurlijk een uitstekende dag om jouw geliefde te verrassen met een prachtige verlovingsring valentijn. Ben jij er klaar voor? Als je in gedachten al rozenblaadjes hebt rondgestrooid en je kan niet wachten met je verzoek, dan is het hoog tijd om zo snel mogelijk een magnifieke aanzoeksring of verlovingsring te scoren. Bij trouwringenvoordeel.nl kun je voordelig online zo'n mooie ring voor je geliefde bestellen of natuurlijk een paar ringen voor jullie samen. Het aanbod is groot en divers, voor iedereen zit er wel een geschikt exemplaar bij. Of het nu gaat om een zilveren aanzoeksring met diamant, een elegante witgouden ring of bicolor ring met briljanten, bij trouwringenvoordeel.nl vind je het wel.

 

Verlovingsring Valentijn

verlovingsring valentijn

Als je een verlovingsring koopt, wil je het natuurlijk wel goed doen. Het is immers een symbool van de liefde. Daarom wil je natuurlijk een ruime keuze hebben in soorten en prijzen. Trouwenringenvoordeel.nl heeft in iedere prijsklasse wel een paar mooie ringen in de aanbieding. Stalen ringen of titanium ringen zijn bijvoorbeeld een goed alternatief voor zilver, waar doorgaans een lager prijskaartje aan vast hangt. En behalve dit voordeel is titanium ook nog eens licht om te dragen, vormvast en zeer huidvriendelijk. Bij trouwringenvoordeel.nl kun je al een paar verlovingsringen voor onder de honderd euro kopen.

 

Aanzoeksring

Een greep uit onze collectie: zilveren aanzoeksringen, met of zonder diamant, gouden aanzoeksringen met keuze uit bijvoorbeeld 9 of 14 karaats goud of edelstalen ringen met een siersteentje. Stuk voor stuk unieke ringen met een hoog draagcomfort en levenslange garantie. En dan hebben we het nog niet over de gunstige prijzen gehad. Trouwringenvoordeel.nl behoort tot één van de goedkoopste trouwringen leveranciers van Nederland en België. Onze aanzoeksringen zorgen dus niet alleen voor een glimlach op je gezicht, maar ook voor een glimlach van de portemonnee.Goede service

Kortom, het zal niet moeilijk zijn om tot een juiste keuze te komen bij trouwringenvoordeel.nl. En als je hier bestelt, ben je ook verzekerd van een snelle levering. Als je een specifieke datum in gedachten hebt, kun je dat doorgeven zodat de ring(en) zeker op tijd aankomen. Trouwringenvoordeel.nl heeft service namelijk hoog in het vaandel staan. Indien de maat toch onvoorzien niet goed blijkt te zijn na ontvangst, dan kun je doorgaans aanspraak maken op de ringmaat garantie.


Andere mensen zochten ook op: verlovingsring valentijn, aanzoeksring valentijn, valentijnsdag huwelijkaanzoek.

Past de ring toch niet? Geen probleem bij Trouwringenvoordeel.nl kunt u deze ruilen voor de juiste maat.

 Levering: 3-5 dagen

Weet u de ringmaat niet van uw geliefde, neem contact met ons op.
info@trouwringenvoordeel.nl of bel Tel. ( +31) (0)85-4017148
aanzoeksring zilver     aanzoeksring goud

Verlovingsring zilver
Top Deals Je bespaart € 20,00

Verlovingsring zilver

€ 99,95 € 79,95
Verlovingsring zilver

Past de ring toch niet? Geen probleem bij Trouwringenvoordeel.nl kunt u deze ruilen voor de juiste maat.

 
Retourvoorwaarden

Retourneren geldt alleen voor de aanzoeksringen en  kan alleen onder de volgende voorwaarden retour worden gestuurd:

  • De zichttermijn van 8 dagen na ontvangst van de aanzoeksring.
  • Artikel(en) is/zijn ongedragen (passen is uiteraard mogelijk)
  • Artikel(en) is/zijn onbeschadigd
  • Artikel kan kosteloos retour worden gestuurd.
  • U dient eerst een mail te sturen naar info@trouwringenvoordeel.nl, voor een retourzending. U ontvangt van ons een retourformulier met de gegevens.
  • U stuurt de pakbon mee of een formulier met daarop u gegevens en vermeldt de ordernummer op de bon.

Trouwringenvoordeel.nl
Twentepoort oost 61-11
7609 RG ALMELO