• Snelle levering
 • Uitmuntende service 9.4 Waardering
 • Laagste prijsgarantie
Home Klantenservice Voordelen

Voordelen

Trouwringen VOORDEEL

Verwonderen betekent verwachtingen overtreffen. Iets anders doen dan een ander. Wij doen graag net dat stapje extra en met extra VOORDEEL.

Gragratis verzendingtis verzending
Waar je bij veel andere webshops zelf voor de verzendkosten opdraait, hebben wij besloten om de verzendkosten voor eigen rekening te nemen. Waarom?
Omdat de klant uiteindelijk koning is en wij vinden dat de klant niet moet betalen voor aflevering. Al je bestellingen worden dus kosteloos thuisbezorgd. Je kunt ervoor kiezen om jouw bestelling op te halen in één van onze vestigingen, dit is wel op afspraak. Wij hebben graag dat iedere klant tevreden is.
 

Snelle levertijd
Er staat een indicatieve levertijd aangegeven bij onze producten. Mocht je een sieraad eerder nodig hebben. Geef ons de datum door en wij gaan kijken of dit haalbaar is.
Je ontvangt van ons een email wanneer de ringen/sieraad wordt verstuurd, zodat je op de hoogte bent wanneer je het kunt ontvangen.
Bij spoedleveringen en of specifieke eisen mailen we jullie de factuur en na ontvangst van betaling of nadat je ons jouw elektronisch betalingsbewijs hebt gemaild gaan we de ringen vervaardigen. 

 

aantrekkelijke prijzenLaagste prijsgarantie
Wij vinden het belangrijk dat jullie trouwringen/sieraden betaalbaar zijn. Daarom zorgen wij voor aantrekkelijke prijzen zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen. Dat zorgt voor een ongeëvenaarde prijs-kwaliteitsverhouding. Wij zorgen dat wij de artikelen tegen de scherpste prijzen van Nederland en België kunnen aanbieden zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen. 
Ons doel is onze prijzen zo laag mogelijk te houden, zonder te compromissen op de kwaliteit van de producten. Wij werken online en hebben locaties en vermijden veel onnodige kosten, terwijl veel retailers zich inzetten voor hoge kosten voor activiteiten in fysieke winkels.
HOE HOUDEN WE ONZE PRIJZEN LAAG?
Goed gevestigde wortels in juwelenhandel. Direct vanaf de bron - Alle edelstenen en sieraden. Wij zijn de fabrikant, die alle fasen in het proces omvat vanaf de eerste aanraking totdat het product aan de koerier wordt overhandigd en werken daarnaast langdurig met betrouwbare leveranciers samen. 
 

klantenserviceKlantenservice
Een winkel of webshop is zo goed als zijn klantenservice. Wij willen tevreden klanten en gaan daar ver voor. Ons motto is niet voor niets ""Wij staan garant voor uitmuntende service voor, tijdens en na het plaatsen van een order"  We zijn 7 dagen per week telefonisch bereikbaar. 
 

klantwaarderingHoge klantenwaardering
Wij gaan ver in onze service. Het is dan ook niet zo vreemd dat wij een hoge klantenwaardering hebben.
Wij zijn trots op onze hoge klantenwaardering. Het doet ons dan ook deugd dat al onze klanten meer dan tevreden zijn over onze service.


keurmerkKeurmerk
Wij zijn aangesloten bij WebWinkelKeur. Hiermee bent u verzekerd van transparantie en vertrouwd online kopen. WebWinkelKeur heeft zelfs ‘Mystery Shoppers’ die kijken hoe goed een webshop daadwerkelijk is. Daarnaast is er een bindende geschillencommissie en kan je ervaringen lezen van kopers.

 
Gratis retourAchteraf betalen en trouwringen op afbetaling
Bij achteraf betalen kunt u eerst uw bestelling ontvangen en dan de factuur betalen. Indien u kiest voor achteraf betalen gaat u akkoord met de daarbij behorende algemene voorwaarden. Voor de beoordeling van uw aanvraag worden de door u ingevulde gegevens conform de bepalingen van de algemene voorwaarden. Deze factuur moet u binnen 14 dagen na factuurdatum betalen. 
 

 
"Wij staan dan ook garant voor uitmuntende service voor,
tijdens en na het plaatsen van een order"
 

Prijsgarantie aanvragen – Dit zijn onze richtlijnen:

 

Om de prijsgarantie te kunnen verkrijgen, dien je wel aan te kunnen tonen dat de concurrent goedkoper is. Dit kan door een offerte van een desbetreffende juwelier door te sturen.

Onze laagste prijsgarantie is gebaseerd op duidelijke principes:

 1. De laagste prijsgarantie geldt bij prijzen van concurrenten.
  De prijsgarantie geldt voor prijzen van concurrenten die hun winkel in ons land, op basis van de hier geldende wetten en belastingen runnen en ook voor garantie en service bereikbaar zijn. Daarom geldt dit niet voor prijzen van vrije handelaren of buitenlandse leveranciers.
 2. De laagste prijsgarantie geldt niet voor prijzen van internetaanbieders.
  De gouden trouwringen zijn verbonden aan de goudprijs, maar niet alle internetaanbieders passen bij fluctuaties van de goudprjs de prijzen aan op hun website. Daarom gelden de prijzen niet van internetaanbieders en alleen bij een offerte van een desbetreffende juwelier.
 3. De laagste prijsgarantie geldt voor identieke artikelen.
  Identiek betekent voor ons dat de producent, typeaanduiding enz. identiek zijn of alle gespecificeerde eigenschappen van het artikel identiek zijn.
 4. De laagste prijsgarantie geldt voor prijzen die op hetzelfde tijdstip geldig zijn of waren.
  Wanneer een prijs van TrouwringenVoordeel.nl vergeleken wordt met die van een concurrent, moeten beide op hetzelfde tijdstip geldig (geweest) zijn. De prijs van de concurrent moet daarbij minstens geldig (geweest) zijn voor een dag. Omdat dit afhankelijk kan zijn van de goudprijs.
 5. De laagste prijsgarantie geldt tot 30 dagen na de aankoop.
  Er kan tot 30 dagen na de aankoop aanspraak gemaakt worden op de laagste prijsgarantie.
 6. De laagste prijsgarantie geldt niet voor maatwerk.
  De prijsgarantie geldt niet bij maatwerk, dat apart voor klanten geproduceerd is.
 7. De laagste prijsgarantie geldt niet voor prijsgaranties.
  Een prijs die ontstaan is doordat een concurrent een prijsgarantie toegepast heeft, kan bij ons helaas niet gebruikt worden voor de laagste prijsgarantie.


 

Laatst bekeken producten

Group Created with Sketch. Filter
Filters
1
Onbeperkt
Toon resultaten
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies
×

Wat is het verschil tussen een Zirkonia en een Briljant?

De zirkonia ziet er op het eerste gezicht uit als een briljant (een briljant is de naam voor de slijpvorm briljant en de diamant is de steensoort). Maar het grote verschil tussen beide kristallen is dat een diamant een natuurlijke edelsteen is, terwijl een zirkonia kunstmatig gemaakt is. Een diamant is harder, gaat langer mee en kan scherper geslepen worden dan een zirkonia. Een zirkonia is daarom een voordelig alternatief voor een briljant. Met het blote oog is het verschil soms moeilijk te zien. Zirkonia´s schitteren in het begin weliswaar mooi, maar na verloop van tijd verdwijnt de schittering. Een briljant zal altijd blijven schitteren.

×
×

Wat is het verschil tussen 8/9/14/18 karaats

 • 8 karaat goud (9 krt) 33,3% goud
 • 9 karaat goud (9 krt) 37,5% goud
 • 14 karaat goud (14 krt) 58,5% goud
 • 18 karaat goud (18 krt) 75,0% goud

Sieraden gemaakt van 8 en 9-karaats goud worden in Nederland officieel niet gezien als gouden sieraden. Daarom worden sieraden bij de waarborg ook pas vanaf 14 karaat goud gekeurd.

Hoe meer goud er in een sieraad verwerkt zit, hoe duurder het sieraad. Over het algemeen is een sieraad van 9 karaat goedkoper dan een sieraad van 14 karaat. In sommige gevallen heeft het gehalte van het goud weinig invloed op de prijs. Dit zit dan in het maakloon en de ontwerpkosten.

Daarnaast heb je te maken met kleurverschil tussen de verschillende gehaltes. Hoe hoger het gehalte, hoe warmer de kleur van het goud. Zo is een 24-karaats geelgouden ring zichtbaar geler dan een 14-karaats geelgouden ring. Bij witgouden en rosegouden sieraden zie je geen kleurverschil tussen de verschillende gehaltes.Vind je het nog lastig om een keuze te maken over het goudgehalte? Of wil je weten welk materiaal het beste bij je past? Laat je dan adviseren door onze specialisten op locatie of mail of bel voor meer informatie. (Tip check ook onze kennisbank voor meer informatie over goudgehaltes)

×

Retourvoorwaarden aanzoeksring/verlovingsring

De ringen worden speciaal op maat gemaakt en valt niet onder de herroepingsrecht. Maar wij geven jullie natuurlijk wel de keuze om de ring te ruilen voor een andere maat of voor een andere ring. Uit meer dan 500 ringen kan je geliefde vast wel een mooie ring vinden bij TrouringenVoordeel.nl. Zie hieronder onze spelregels.

Retourneren geldt alleen voor deze aanzoeksring/verlovingsring en kan alleen onder de volgende voorwaarden retour worden gestuurd:

 • Unieke zichttermijn van 30 dagen na ontvangst van de ring.
 • Verlovingsring is ongedragen (passen is uiteraard mogelijk)
 • Verlovingsring is onbeschadigd.
 • Verlovingsring is niet gegraveerd.
 • De verlovingsring moet aangetekend retour worden gestuurd en kan eenmalig alleen worden geruild voor een ander model in dezelfde prijsklasse of andere maat. (Bij het terugsturen van de ring zijn de verzendkosten en de verantwoordelijkheid voor goed terugsturen voor de klant)
 • Voor een retourzending dien je eerst een mail te sturen naar info@trouwringenvoordeel.nl.
 • Je stuurt de pakbon mee of een eigen formulier met daarop jouw gegevens, welk maat de ring moet worden of het artikelnummer en de maat van een ander ring in dezelfde prijsklasse en vermeldt het bestelnummer op de bon.
×

Ringmaat tips

Een aanzoeksring/verlovingsring moet perfect passen. Natuurlijk, een ring kan altijd verkleind of vergroot worden, maar het is uiteraard veel beter als deze in één keer als gegoten past.

Vingers zijn van de linker- en de rechterhand verschillend in dikte. Dit klinkt alledaags, maar wordt een probleem als de ring niet past. Bepaal voordat u gaat meten aan welke vinger en aan welke hand de ring wordt gedragen. Verlovingsringen worden meestal om de ringvinger van de linkerhand gedragen.


Om de ringmaat van de ringvinger van je aanstaande te achterhalen heb ik hier een aantal tips voor je.

 1. Meet de binnendiameter op verschillende plaatsen. Een ring kan ovaalvormig zijn door het dragen en daardoor in de lengte anders meten dan de breedte.
 2. Een ring van haar om je eigen vinger doen en dan aftekenen tot waar de ring komt. Dan kun je bij de juwelier de juiste maat bepalen.
 3. De ring tekenen. Leg haar ring op een stuk papier en teken de binnenste cirkelen meet de maat op.
 4. Een ringenbos bestellen en haar ring op de juiste maat van de ring van de ringenbos leggen.
 5. Meet in het midden van haar ring de binnendiameter. Met de liniaal de maat meten. De mogelijkheid is ook aanwezig om de ring die haar goed past op een liniaal te leggen en de afstand binnen in de ring te meten