Top

Voordelen

gratis verzendingGratis verzending
Waar je bij veel andere webshops zelf voor de verzendkosten opdraait, hebben wij besloten om de verzendkosten voor eigen rekening te nemen. Waarom? Omdat de klant uiteindelijk koning is en wij vinden dat de klant niet moet betalen voor aflevering.

aantrekkelijke prijzenScherpe prijzen
Wij zorgen dat wij de artikelen tegen de scherpste prijzen van Nederland en België kunnen aanbieden zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen. 


klantenserviceKlantenservice
Wij willen tevreden klanten en gaan daar ver voor. We zijn bereikbaar via e-mail (gem. binnen 2 uur antwoord), telefoon en live chat. Op deze manier geven wij onze klanten de service die ze verdienen.

klantwaarderingHoge klantenwaardering
Het is dan ook niet zo vreemd dat wij een hoge klantenwaardering hebben. Iedere klant krijgt na afloop een e-mail waarop je ons kunt beoordelen. Dit heeft een prachtige score van ver boven het gemiddelde tot gevolg. Daar zijn wij best trots op.
Kijk hier wat onze klanten van ons vinden.

keurmerkKeurmerk
Wij zijn aangesloten bij WebWinkelKeur. Hiermee bent u verzekerd van transparantie en vertrouwd online kopen. WebWinkelKeur heeft zelfs ‘Mystery Shoppers’ die kijken hoe goed een webshop daadwerkelijk is.


achteraf betalenIdeal en Paypal betalen en achteraf betalen
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop.

U kunt bij ons ook eenvoudig betalen via Paypal. Hiervoor kunt u gebruik maken van uw bestaande account. Of indien u nog geen account heeft, een paypal-rekening openen via de website van Paypal. Om met Paypal te kunnen betalen koppelt u uw bankrekening of creditcard aan een PayPal-rekening. U hoeft niet eerst geld op een PayPal-rekening te storten. De betaling wordt direct afgeschreven van uw bankrekening of creditcard.

Aan betalen met Paypal zijn geen kosten verbonden.

Over AchterafBetalen

Bij achteraf betalen kunt u eerst uw bestelling ontvangen en dan de factuur betalen. Indien u kiest voor achteraf betalen gaat u akkoord met de daarbij behorende algemene voorwaarden. Voor de beoordeling van uw aanvraag worden de door u ingevulde gegevens conform de bepalingen van de algemene voorwaarden doorgezonden naar Focum Commerce B.V. Indien akkoord kunt u achteraf betalen en ontvangt u van ons de bestelling en een factuur. Deze factuur moet u binnen 14 dagen na factuurdatum betalen. 

Het versturen van de factuur en de inning van uw betaling wordt door ons uitbesteed aan Focum Commerce B.V. Op onze digitale factuur staat aangegeven hoe u (na ontvangst van de goederen en/of diensten) de factuur dient te betalen.