Top

Meest gemaakte fouten bij het kiezen van de verlovingsring

Verlovingsring


Een verlovingsring uitkiezen is eigenlijk net zo moeilijk als het vinden van die éne ware liefde. De ring moet tenslotte levenslang – of dat is de bedoeling – gedragen worden. En het laatste wat je wil is dat deze dure investering niet goed wordt ontvangen door je toekomstige partner. Houd daarom rekening met deze meest gemaakte fouten bij het kiezen van de verlovingsring.De verlovingsring past niet om haar vinger

Het verassingseffect is natuurlijk weg wanneer hij naar de ringmaat zou vragen, dus vaak proberen mannen gewoon te gokken. Niet doen! Want je wilt natuurlijk wel dat de ring in één keer past wanneer je eenmaal op de knieën gaat. Er zijn genoeg manieren om achter de ringmaat te komen zonder dat ze het door heeft! Het meest veilige is om een ring uit haar sieradenkistje mee te nemen naar de juwelier. Let er dan wel op dat ze deze ring normaal gesproken om haar ringvinger draagt. Is het niet mogelijk om de ring mee te nemen? Leg hem dan op een stuk papier en maak met een pen een omtrek aan de binnenkant van de ring.

Kiezen voor een ring die nu hip is

Het blijft lastig; ga je voor een ring die op dit moment hip en trendy is? Of ga je toch voor een tijdloos en meer klassiek ontwerp? Natuurlijk is het heel leuk om een model te kiezen dat nu hélemaal in is. Dat is dan ook wat veel mannen doen, toch loop je hiermee het risico dat je partner de ring snel zat zal worden. Daarom raden wij aan om naar een meer neutraal en klassieker ontwerp te zoeken dat altijd en overal bij zal passen.

Niet luisteren naar je partner
Een verlovingsring is een eeuwig symbool voor jullie liefde. Het is daarom belangrijk om dé perfecte verlovingsring te vinden die op het lijf geschreven is van jouw verloofde. Toch gaan veel mannen hiermee de fout in. Ze kiezen een ring zonder dat ze echt luisteren naar de stijl van hun partner. Onze tip is om zo goed mogelijk te luisteren naar wat jouw partner zegt over de stijl van sieraden. Gebruik ieder gesprek over sieraden extra goed om erachter te komen in welke stijl jij moet gaan zoeken!

Niet om advies vragen
Veel mannen gaan alleen op zoek naar de perfecte verlovingsring voor hun aanstaande. Wees niet bang om advies te vragen! Een verlovingsring zoeken kan namelijk frustrerend zijn. Vraag getrouwde koppels om raad en kies voor een vriendin met smaak! Grote kans dat jouw toekomstige partner je vrienden al lang heeft verteld wat ze graag aan haar vinger schuift! Wees daarnaast ook niet bang om hulp te vragen bij een professionele juwelier, want niemand weet meer van verlovingsringen en trouwringen dan een juwelier!

Vind de perfecte verlovingsring bij Trouwringenvoordeel.nl

Ben jij op zoek naar een verlovingsring voor jouw aanstaande? Bij Trouwringenvoordeel.nl ben je aan het goede adres. Wij bieden een zeer uitgebreid aanbod met prachtige verlovingsringen. Je kunt de verlovingsring eenvoudig bij ons online bestellen in onze webshop. Wil je graag goed advies en de ringen met eigen ogen bekijken? Breng dan een bezoekje aan één van onze vestigingen, dit kan bij ons op afspraak. Wij helpen je graag bij het vinden van de perfecte verlovingsring voor jouw aanstaande.