Top

Garantie Trouwringen

Trouwringenvoordeel geeft levenslange GARANTIE op uw Gouden Trouwringen.

Vakmanschap en inzicht voor creativiteit staan bij ons hoog aangeschreven. Voor ons is het geven van een levenslange garantie dan ook de normaalste zaak.
Wij ontwerpen en vervaardigen onze ringen geheel in eigen beheer. Daarnaast hebben wij een exclusieve samenwerking met een fabrikant die ook hoogwaardige en prachtige gouden trouwringen kan garanderen. Vormgeving, afwerking en kwaliteit, met of zonder diamant, zijn hierdoor verzekerd, en bij ons in beste handen.

Wij staan garant voor de mooiste kwaliteit zetwerk voor zowel de door onszelf gemaakte trouwringen als alle andere trouwringen.

Alle trouwringen van 14 karaats van Trouwringenvoordeel.nl worden geleverd met het officiële Nederlandse Waarborgkeurteken.
De goudlegering voldoet aan de eisen en geeft aan dat er zoveel zuiver goud in de ringen verwerkt is als aangetoond. Dus je weet zeker dat het echt goud betreft.


Op alle gouden ringen van Trouwringenvoordeel.nl hebben jullie levenslang garantie op de productie van de ringen op alle andere trouw-vriendschapsringen geven wij 2 jaar garantie.

*  Beschadigingen door verkeerd gebruik onachtzaamheid of ongevallen vallen buiten de garantie, evenals het verlies van briljanten of zirkonia's.
Wij adviseren om ringen met briljanten/zirkonia's jaarlijks te laten controleren bij uw juwelier.

Info: www.waarborg.nl