Top

Maak jouw trouwring uniek en persoonlijk

Trouwring kopen


Gaan jullie trouwen? Gefeliciteerd! Tijd om een paar mooie trouwringen uit te zoeken. Maar wat is dat lastig hè? Er is veel aanbod en als je nog geen idee hebt wat voor ring jullie zouden willen, dan is het een hele speurtocht. Klassieke trouwringen of toch witgouden trouwringen? Alles is mogelijk, maar het aanbod is enorm. Je kunt heel internet, Instagram, Facebook of Pinterest afzoeken, maar de perfecte trouwring die perfect bij jullie past, moet vaak nog worden samengesteld. Je wilt tenslotte een ring die helemaal voldoet aan jullie wensen. Je wilt een unieke trouwring die jullie vol trots de rest van jullie leven zullen dragen. Benieuwd hoe je nou die perfecte én unieke trouwring vindt? Wij zetten een paar mogelijkheden voor je op een rijtje.

Kies een trouwring met meerdere kleuren
De één houdt er wel van, voor de ander is het wat spannender: een trouwring met meerdere kleuren. Durf jij het aan? De samenstelling van meerdere kleuren zoals witgoud, geelgoud en rosé goud zorgt voor een unieke verschijning. We noemen dit ook wel bicolor of tricolor trouwringen. Zoals de naam al zegt: een bicolor trouwring bestaat uit twee kleuren, een tricolor trouwring uit drie kleuren. De mogelijkheden voor deze ringen zijn eindeloos. Dit maakt deze trouwringen zo uniek. In onze webshop vind je ook diverse soorten bicolor en tricolor trouwringen, neem een kijkje voor wat inspiratie!

Less is more
Een ring gemaakt van meerdere kleuren klinkt heel mooi, maar misschien houden jullie juist wel van basic. Ze zeggen ook niet voor niks, less is more. Een mooie klassieke geelgouden trouwring kan ook heel uniek zijn. Kies bijvoorbeeld voor een mooi glanzend model met een briljant. Ook een matte zilveren trouwring kan heel erg mooi staan. Toch een trouwring die net wat unieker is? Er zijn ook trouwringen, gemaakt van diverse materialen, met een mooi streepje erin. Dit maakt de ring toch wat specialer en persoonlijker. Het geeft een eigen draai aan jullie trouwring!

Voeg extra briljanten toe
Hebben jullie prachtige trouwwringen gezien? Dan is het vaak mogelijk om de dames trouwring nog net wat unieker te maken door er briljanten aan toe te voegen. Het staat niet alleen heel chique, maar je maakt je ring daarmee ook helemaal af. Zo is de kans klein dat je iemand ziet met exact dezelfde trouwring. Hoeveel briljanten je toevoegt is geheel aan jezelf en wat je mooi vindt.

Een unieke gravure voor een persoonlijke ring
De perfecte ring gevonden? Maak hem dan helemaal persoonlijk door hem te laten graveren. We zien vaak dat mensen aan de binnenkant van de ring hun trouwdatum graveren of bijvoorbeeld de datum waarop jullie elkaar hebben leren kennen. Dit is helemaal aan jezelf! Wel zorgt dit ervoor dat de ring echt helemaal voor jullie gemaakt is en daarmee ook écht persoonlijk is.