Top

Trouwringen mogelijkheden

Trouwringen mogelijkheden
 
Wij kunnen bijna alle ringen op onze site ook maken in andere materialen: zoals goud, witgoud, bicolor, tricolor, platina en palladium!
Daarnaast bestaat ook de mogelijkheid om de ringen in 18, 14 en 9 karaats goud te maken. De prijzen hiervoor zijn op aanvraag!
 
Er zijn vele mogelijkheden om trouwringen helemaal naar uw wensen te maken. Wel of geen briljant, een kleurwissel of het breder/smaller maken van de ringen, alles is mogelijk.
Afwijkingen en veranderingen gelden bij alle trouwringen met uitzondering van de Zilver en Stalen trouwringen.

Het is mogelijk om de dames en de herenring van elkaar af te laten wijken.

Kleurwissel
Het is mogelijk om een set ringen in een andere goud kleur te bestellen. 

Diamanten / Zirkonia's
Het is mogelijk om één of beide ringen te voorzien van diamanten of zirkonia’s. Ook kunt u een ander aantal diamanten, andere grootte of ander soort diamant in de ring laten zetten. Hiervoor brengen wij extra kosten in rekening, dit is afhankelijk van het soort, grootte en aantal diamanten. 

Graveren
Het graveren van trouwringen is bij ons gratis.
Er is een keuze uit 3 soorten lettertype; Sier, Schrijfletters en Blokletters
Wij graveren de ringen aan de binnenkant. Hoeveel tekens er in de ring kunnen hangt af van het model en de maat van de ring. De tekst die u in de ring wilt, laten wij uiteraard helemaal aan u over.
 
Mogelijkheden bicolor en tricolor trouwringen
De mogelijkheden van trouwringen in meerdere kleuren zijn oneindig. Combinaties van geel-, wit-, rosé- en roodgouden trouwringen zijn tegenwoordig geen uitzondering meer. Uit de vier kleuren zoals bovenstaand beschreven worden, zijn onnoemelijk veel mogelijkheden te creëren. Momenteel worden veel trouwringen in de combinatie wit- met roodgoud verkocht, een mooie combinatie. Maar ook de combinatie geel met wit is in trek. Het is uiteindelijk allemaal een kwestie van smaak en dat is maar goed ook, de wereld zou er anders erg saai uit zien.
Jullie vragen je misschien af wat legeringen met kleuren te maken hebben: erg veel! Goud dat gedolven wordt is geel, en hierin zijn verschillende legeringen zoals 9, 14 of 18 karaat te krijgen. Voor geelgoud geldt: hoe hoger het karaat gehalte, des te geler de ring. Bij wit-, rood- en roségoud gaat dit verhaal niet op.
 
                                                                                                                                                                                                        
                    

Trouwringen bicolor / tricolor prijzen
 
De prijzen van bicolor / tricolor trouwringen zijn meestal iets hoger dan ringen van het zelfde gewicht in één kleur. De reden is simpel, de ring bestaat eigenlijk uit twee of drie delen die moeten worden samengevoegd. Bij het maken van de ring komt dus meer arbeid om de hoek kijken, waardoor de prijs hoger uitvalt.

Maar ook de legering zoals in bovenstaande alinea beschreven is, bepaald de prijs. Hoe hoger het karaat gehalte, hoe meer goud in de ring is verwerkt en hoe hoger de prijs dus uitvalt. Tot slot is gewicht bepalend. Hoe zwaarder de ring, hoe meer goud gebruikt is.

Daarnaast geldt: hoe meer bewerkingen aan een trouwring gedaan worden, hoe kostbaarder het product uiteindelijk wordt.
Gaan jullie voor matte trouwringen, dan bestaat er een scala aan oppervlakte bewerkingen waaruit te kiezen is.

Het speciale van het toevoegen van een mattering bij twee kleuren goud is dat het verschil tussen de kleuren veel beter tot zijn recht komen. Wanneer je combinaties tussen verschillende kleuren goud gaat polijsten, wordt het kleurverschil veel kleiner. Soms is juist dat subtiele verschil ook erg mooi. Smaak speelt hierin een belangrijke rol. 

Denk bij de aanschaf van trouwringen wel aan de slijtage waarin deze onderhevig zijn. Een matte ring wordt langzaam gladder en een gepolijste ring wordt wat doffer. 
 
De trouwringen prijzen worden bepaald door veel factoren, bij ons krijgt u kwaliteit, of het nu goedkope trouwringen zijn of zeer kostbare. Bij gouden trouwringen zitten de prijs verschillen in de dikte en breedte van de trouwring ( gewicht ) maar ook de legeringen bepalen de prijzen van trouwringen. Bij ons is het mogelijk om te kiezen uit 9, 14 of 18 karaat goud, hoe hoger het getal hoe meer goud er in een ring is verwerkt, en dus de trouwringen prijzen doet stijgen. 
De legering van ringen bepaalt de kwaliteit en uitstraling, ook dit beïnvloed trouwringen prijzen. 14 of 18 karaat, geel-, wit-, rood-, roségoud of platina. Ook de diamanten in de ring kunnen in verschillende kwaliteiten gezet worden, hierdoor kunnen wij aan alle wensen voldoen, van goedkoop tot zeer exclusief. 

Trouwringen prijzen worden uiteraard ook bepaalt door de dikte, dus het gewicht van de ringen. Ook hier zijn bij ons veel mogelijkheden, trouwringen die zwaar zijn uitgevoerd kunnen meestal ook weer in een lichtere uitvoering gemaakt worden waardoor de prijs dan ook een stuk lager wordt. Het moet technisch natuurlijk wel mogelijk zijn en de kwaliteit mag er niet op achteruit gaan, daar staan wij borg voor. Al deze verschillen maken de keus voor u vaak moeilijk, laat u daarom altijd bijstaan door een deskundige en ga geen appels met peren vergelijken! 
 
Kortom, er zijn bij ons veel mogelijkheden, samen met u verrichten wij maatwerk zowel in kwaliteit als in prijs, met als resultaat dat u tevreden bent met een product wat een leven lang meegaat. Mocht u toch van tevoren trouwringen prijzen willen weten, schroom niet om het model door te geven en om de prijs te vragen, u kunt dit doen door een mail te sturen naar info@trouwringenvoordeel.nl