Top

Trouwringen Amsterdam

Header afspraak maken


Trouwringen kopen in Amsterdam

De hele maand nog 15% korting op onze gouden trouwringen!

Profiteer met 15% korting op gouden trouwringen. Speciaal voor onze locatie in Amsterdam. Dus, kom je in de buurt van Amsterdam? Dan heb je geluk gehad. Jullie laten deze kans toch niet schieten? Maak gratis een afspraak, krijg korting en ook nog eens professioneel advies van onze trouwringenadviseurs. Let op: dit is een eenmalige actie.Wanneer jij en je partner gaan trouwen, dan hoort daar natuurlijk een mooie trouwring bij. Zonder trouwring is de mooiste dag van jullie leven niet compleet. De ring staat symbool voor oneindige liefde, trouw en de eeuwigheid. Er is enorm veel mogelijk op het gebied van trouwringen. Denk bij het kopen van een trouwring goed na of jij en je partner een matching ringen willen of dat je beide kiest voor een verschillend exemplaar. Er zijn vele soorten unieke trouwringen te koop variërend van klassieke tot moderne trouwringen, in diverse kleuren en materialen en om het helemaal af te maken is er nog de keuze om briljanten toe te voegen. Belangrijk is dat jullie de trouwringen kopen die bij jullie passen. Trouwringvoordeel.nl helpt jullie graag bij het vinden van prachtige trouwringen waarmee jullie de liefde kunnen bezegelen. Ben jij woonachtig in de buurt van Amsterdam of hebben jullie een dagje Amsterdam op de planning staan, maak dan een afspraak bij de vestiging van Trouwringenvoordeel.nl in Amsterdam. Trouwringen kopen in Amsterdam doe je bij Trouwringenvoordeel.nl

Contactgegevens Trouwringenvoordeel Amsterdam
Arena Boulevard 83
1101 DM Amsterdam
E: info@trouwringenvoordeel.nl
T: +31(0)85-4017148

Bereikbaar van maandag t/m zondag tussen 09.00 en 20.00 uur. 
Let op, bezoek alleen op afspraak!


OP ZOEK NAAR TROUWRINGEN AANBIEDINGEN?
10- 50% korting deze maandtrouwringen kopen AmsterdamWaarom Trouwringenvoordeel.nl?
  • Eerste keus Trouwringen (A-kwaliteit)
  • Levenslange garantie
  • Snelle leveringen
  • Strenge kwaliteitscontrole
  • Gratis graveren
  • Gratis luxe ringendoosje
Spacer


Aanbod trouwringen Trouwringenvoordeel.nl

Trouwringenvoordeel.nl is één van de grootste trouwringenleveranciers in heel Nederland en België. Op onze website bieden wij een ruim aanbod met vele soorten trouwringen tegen zeer scherpe prijzen. Het aanbod in onze webshop bestaat onder andere uit geel gouden, rosé gouden en zilveren ringen met of zonder briljanten, titanium ringen, stalen ringen of tricolor trouwringen in unieke combinaties. Alle trouwringen worden in een prachtig doosje geleverd. Op de door jullie gekochte trouwringen biedt Trouwringenvoordeel.nl levenslange garantie.

Bij Trouwringvoordeel.nl kun je terecht voor een zeer divers aanbod aan trouwringen. Wil je de trouwringen liever eerst zelf bezichtigen? Dan is het mogelijk om een showroommodel met ringenbos te bestellen. Zo kun je de ringen met eigen ogen zien en kijken of deze aan jullie wensen voldoet. Met de bijgeleverde ringenbos kun je direct de juiste maat opmeten. Ook is het mogelijk om een afspraak te maken bij onze vestiging in Amsterdam. Trouwringen kopen doe je niet zomaar, samen met jou kijken wij graag welke ring bij jullie past. In onze vestiging in Amsterdam zijn niet alle ringen te bezichtigen. De volgende ringen zijn hier wel te bezichtigen: ringen met staal en goud en zilver met goud, titanium met gouden ringen en gouden ringen. Het assortiment gouden ringen bestaat uit witgouden ringen, geel gouden ringen, rosé gouden ringen, bicolor en tricolor ringen. Alle titanium ringen zijn enkel op aanvraag te bezichtigen. Staat jullie ring hier niet tussen? Neem dan even contact met ons op. Wij kunnen ervoor zorgen dat de gewenste ring tijdens de gemaakte afspraak aanwezig is in de vestiging. Voordat je een keuze maakt, wil je de ring van je dromen natuurlijk wel zelf gezien hebben! Wij helpen jou graag bij het kopen van de mooiste trouwringen.

Trouwringenvoordeel.nl werkt vanwege veiligheidsoverwegingen enkel met dummy ringen. Deze ringen zijn gemaakt van een goedkope messing, in plaats van goud. Ze zien er echter exact hetzelfde uit als de echte ringen.

Bij Trouwringenvoordeel.nl bestel je de zilveren en stalen ringen alleen online, een showroommodel bestellen van deze ringen is natuurlijk altijd mogelijk.

Trouwplannen in Amsterdam

Ben je op zoek naar trouwringen voor jullie huwelijksdag, kom dan op afspraak langs in onze vestiging in Amsterdam. Onze vestiging in Amsterdam bevindt zich aan de ArenA Boulevard 83. Jullie kunnen het bezichtigen van de trouwringen natuurlijk combineren met een gezellige dag in onze hoofdstad. Amsterdam is een stad vol historie en cultuur met vele leuke winkels, cafés en terrassen.

Cultuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in de vele Musea die Amsterdam biedt, bezoek het bijzondere Rijksmuseum of het Vincent van Gogh Museum op het Museumplein. Wandel door de volksbuurten van Amsterdam zoals de Jordaan en de Pijp. Hier vind je naast leuke winkels ook vele cafés met gezellige terrassen om wat te gaan drinken of een hapje te eten. Bekijk de stad vanaf het water in een rondvaartboot en sluit de dag af met een film in het magische EYE filmmuseum.

Zijn jullie woonachtig in of in de buurt van Amsterdam, dan is trouwen in onze hoofdstad natuurlijk ook mogelijk. Amsterdam kent tal van prachtige en bijzondere trouwlocaties. Je kunt elkaar bijvoorbeeld het jawoord geven in een museum, een rondvaart maken met alle bruiloftsgasten en een feest of diner organiseren in een luxe hotel. Amsterdam leent zich ook uitstekend voor het maken van trouwfoto’s. Prachtige trouwfoto’s maken jullie bijvoorbeeld aan de authentieke grachten, bij de Oude Kerk of op het Museumplein. en.

Trouwringenvoordeel Amsterdam
 

Contact vestiging Amsterdam


ArenA Boulevard 83
31101 DM AMsterdam

E: info@trouwringenvoordeel.nl
T: +31(0)85-4017148

Bereikbaar van maandag t/m zondag tussen 09.00 en 20.00u.

Let op! Bezoek alleen op afspraak.