Top

Trouwringen Den Bosch


Trouwringen kopen in Den Bosch

De hele maand nog 15% korting op onze gouden trouwringen!

Profiteer met 15% korting op gouden trouwringen. Speciaal voor onze locatie in Den Bosch. Dus, kom je in de buurt van Den Bosch? Dan heb je geluk gehad. Jullie laten deze kans toch niet schieten? Maak gratis een afspraak, krijg korting en ook nog eens professioneel advies van onze trouwringenadviseurs. Let op: dit is een eenmalige actie.

Een huwelijk is natuurlijk niet compleet zonder trouwringen. De ringen verbinden het echtpaar en staan ook voor de oneindigheid van jullie liefde voor elkaar. Trouwringen kopen doe je dan ook niet zo maar even. De ring draag je voor de rest van je leven bij je, het is dan ook erg belangrijk dat deze helemaal naar wens is. Het is een speciaal moment om samen jullie trouwringen uit te zoeken. Er is enorm veel mogelijk op het gebied van trouwringen. Kies voor ringen van hetzelfde materiaal, een set of juist voor twee heel verschillende ringen. Belangrijk is dat jullie trouwringen kopen die aan jullie smaak voldoen. Trouwringenvoordeel.nl biedt een ruim assortiment met vele verschillende soorten trouwringen. Het totale aanbod is online te bewonderen maar het is ook mogelijk om deze met eigen ogen te bezichtigen in één van onze vestigingen. Zijn jullie woonachtig in Brabant? Maak dan een afspraak bij onze vestiging in s-Hertogenbosch. De mooiste trouwringen in Den Bosch koop je bij Trouwringenvoordeel.nl!

Contactgegevens Trouwringenvoordeel Den Bosch
Stationsweg 22
5211 TW Den Bosch
E: info@trouwringenvoordeel.nl

T: +31(0)85-4017148

Bereikbaar van maandag t/m zondag tussen 09.00 en 20.00 uur. 
Let op, bezoek alleen op afspraak!

OP ZOEK NAAR TROUWRINGEN AANBIEDINGEN?
10- 50% korting deze maandtrouwringen kopen s'hertogenboschWaarom Trouwringenvoordeel.nl?
  • Eerste keus Trouwringen (A-kwaliteit)
  • Levenslange garantie
  • Snelle leveringen
  • Strenge kwaliteitscontrole
  • Gratis graveren
  • Gratis luxe ringendoosje
Spacer


Aanbod trouwringen Trouwringenvoordeel.nl

Trouwringenvoordeel.nl is dé trouwringenspecialist en behoort tot één van de grootste leveranciers van trouwringen in Nederland en België. Willen jullie trouwringen kopen in Den Bosch? Dan is het aan te raden om het uitgebreide aanbod van Trouwringenvoordeel.nl te bekijken. Wij bieden een zeer ruim aanbod aan trouwringen tegen de laagste prijzen. De meeste trouwringen worden door ons zelf geproduceerd. Daarnaast werken wij samen met toonaangevende specialisten die ook zeer hoogwaardige trouwringen maken. Al onze ringen zijn voorzien van een waarborgteken. Trouwringenvoordeel.nl staat voor uitstekende kwaliteit en service. Het assortiment bestaat onder andere uit geel gouden, witgouden en rosé gouden ringen. Ook bieden wij bicolor en tricolor trouwringen aan. De trouwringen kunnen nog extra persoonlijk worden gemaakt door er bijvoorbeeld enkele briljanten aan toe te voegen.

Het aanbod aan trouwringen is bij Trouwringenvoordeel.nl enorm. Echter zijn niet alle ringen uit ons assortiment te bezichtigen in onze vestiging in Den Bosch. In onze vestiging in Den Bosch zijn de volgende ringen beschikbaar: titanium met gouden ringen, zilver met gouden ringen, staal met gouden ringen en gouden ringen. Ons aanbod gouden ringen bestaat uit geel gouden ringen, witgouden ringen, rosé gouden ringen, tricolor en bicolor ringen. De titanium ringen zijn alleen op aanvraag beschikbaar. Heb je echter een ring op het oog die niet beschikbaar is in de vestiging? Dan is het altijd mogelijk om hiervan een showroommodel te bestellen inclusief een ringenbos om de juiste maat op te meten. Op die manier kun je de ring(en) alsnog thuis bezichtigen. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jij zelf de ring van je dromen met je eigen ogen kunt zien.

In verband met veiligheid werkt Trouwringenvoordeel.nl uitsluitend met dummy ringen. Deze ringen zien er echter net zo uit als de echte ringen. Ze zijn niet van goud gemaakt maar van goedkope messing.

Al onze zilveren en stalen ringen zijn alleen online te bestellen, wel is het mogelijk om van deze ringen een showroommodel te bestellen.

Trouwplannen in Den Bosch

Hebben jullie trouwplannen? Dan kun je in s-Hertogenbosch alle kanten op. Den Bosch heeft een knus en gezellig centrum. Midden in het centrum ligt het historische stadhuis waar de meeste mensen trouwen. Ook de Sint-Jans kathedraal en het enorme middeleeuwste standscentrum van Den Bosch zijn welbekend. Deze locaties lenen zich ook uitstekend voor het maken van trouwfoto’s. Maak een rondvaart met je gasten door de Binnendieze. Varend door de smalle waterlopen komen jullie langs de mooiste plekjes in het historische stadscentrum van Den Bosch. Ook het buitengebied van s-Hertogenbosch en het natuurgebied Het Bossche Broek kent prachtige trouw- en fotolocaties.

Trouwringenvoordeel Den Bosch
Contact vestiging Den Bosch
Stationsweg 22 
5211 TW 
Den Bosch


E: info@trouwringenvoordeel.nl
T: +31(0)85-4017148

Bereikbaar van maandag t/m zondag tussen 09.00 en 20.00u.

Let op! Bezoek alleen op afspraak.