Top

Trouwringen Den Bosch

Trouwringen Den Bosch


Maak eenvoudig een afspraak in onze vestiging in Den Bosch!


Wanneer u op zoek bent naar trouwringen tegen de scherpste prijzen van Nederland en België, dan bent u bij trouwringenvoordeel.nl aan het juiste adres. Bij ons kunt u terecht voor prachtige en unieke trouwringen voor zeer scherpe prijzen. 
Klassieke of juist moderne trouwringen, geelgoud, witgoud of bicolor trouwringen met of zonder briljant of zirkonia, bij ons vindt u een enorme diversiteit aan stijlen en soorten. 

Groot en divers aanbod trouwringen in Den Bosch en omgeving.

Trouwringen voor de allerlaagste prijs? Het kan bij Trouwringen Den Bosch!
Komt u uit de buurt van Tilburg of Breda dan bent u binnen een half uur bij onze vestiging in Den Bosch.
Wij beschikken over een uitgebreide collectie van meer dan honderden modellen. In onze vestiging in Den Bosch kunt u onder genot van een heerlijk bakje koffie onze gouden collectie rustig te bekijken.

Wij staan voor:

  •  Eerste keus Trouwringen (A-KWALITEIT)
  •  Levenslange lange product garantie op de trouwringen
  •  Snelle leveringen
  •  Strenge kwaliteitscontrole
  •  Hoge klantwaarde ( kijk hier wat onze klanten zeggen )
  •  Hoog draagcomfort
  •  Gratis Graveren en Gratis Ringendoosje


Trouwringen Den Bosch bevindt zich op een zeer goed bereikbare locatie, die vanaf alle omliggende plaatsen perfect te bereiken is met voldoende parkeerplaatsen. Ook voor onze klanten uit Nijmegen is het eenvoudig en snel bereikbaar.
VESTIGING Den Bosch
Emmaplein 4
5211 VW Den Bosch

ALLEEN OP AFSPRAAK 

In onze filialen hebben wij alleen onze gouden collectie ( witgoud, geelgoud en bicolor goud ) te bezichtigen. Titanium ringen, stalen ringen, staal met gouden ringen, zilver met gouden ringen zijn op aanvraag te bezichtigen. 
Wilt u een specifieke ring zien, stuur dan even een mail, wij versturen namelijk ook heel veel ringen naar klanten op als dummie ringen, het zou dan jammer zijn als uw droomring niet aanwezig zou zijn.
Alle zilveren ringen zijn alleen online te bestellen, hier kan men wel een showroommodel van bestellen.

Voor uw en onze veiligheid werkt TrouwringenVoordeel.nl uitsluitend met dummy ringen.
 Dummy ringen zien er exact hetzelfde uit als de echte ringen. Alleen deze dummy ringen zijn niet van goud gemaakt, maar van een goedkope messing. Maak eenvoudig een afspraak, bel,mail of vul hieronder uw gegevens in en wij zorgen dat de koffie klaar staat!    
@