Top

Trouwringen Rotterdam

Header afspraak maken


Trouwringen kopen in Rotterdam

De hele maand nog 15% korting op onze gouden trouwringen!

Profiteer met 15% korting op gouden trouwringen. Speciaal voor onze locatie in Rotterdam. Dus, kom je in de buurt van Rotterdam? Dan heb je geluk gehad. Jullie laten deze kans toch niet schieten? Maak gratis een afspraak, krijg korting en ook nog eens professioneel advies van onze trouwringenadviseurs. Let op: dit is een eenmalige actie.

Een trouwring is onlosmakelijk verbonden met een bruiloft, deze mag dan ook niet ontbreken op jullie trouwdag! Van alle sieraden die je hebt, is een trouwring natuurlijk het meest bijzondere sieraad en het sieraad dat je het langste draagt. Het is daarom heel erg belangrijk dat jullie beide een trouwring vinden die bij jullie past. Neem dan ook de tijd voor het kopen van trouwringen. Op het gebied van trouwringen is er enorm veel mogelijk. Jullie kunnen kiezen voor een set van matchende trouwringen maar ook voor ieder een totaal ander exemplaar. Denk na over de kleur trouwring, het materiaal de vorm en of jullie eventueel een trouwring met diamanten willen. Bekijk vervolgens het aanbod trouwringen die voldoet aan jullie smaak. Dit kan online op Trouwringenvoordeel.nl. De trouwringen willen jullie natuurlijk ook in het echt kunnen bewonderen. Dat is mogelijk bij één van onze vestigingen waaronder de vestiging in Rotterdam. Maak van tevoren een afspraak en wij van Trouwringenvoordeel.nl helpen jullie graag met het vinden van de perfecte trouwringen voor die bijzondere dag. Trouwringen kopen doe je bij Trouwringenvoordeel.nl!

Contact vestiging Rotterdam
Prins Alexanderplein 30
3067 GC Rotterdam 
E: info@trouwringenvoordeel.nl
T: +31(0)85-4017148 B

Bereikbaar van maandag t/m zondag tussen 09.00 en 20.00u.

Let op! Bezoek alleen op afspraak.

OP ZOEK NAAR TROUWRINGEN AANBIEDINGEN?
10- 50% korting deze maand
 


trouwringen kopen rotterdamWaarom Trouwringenvoordeel.nl?
  • Eerste keus Trouwringen (A-kwaliteit)
  • Levenslange garantie
  • Snelle leveringen
  • Strenge kwaliteitscontrole
  • Gratis graveren
  • Gratis luxe ringendoosje
Spacer


Aanbod trouwringen Rotterdam

Trouwringenvoordeel.nl behoort tot één van de grootste trouwringenleveranciers in heel Nederland en België. Jaarlijks verkopen wij duizenden verschillende soorten trouwringen tegen zeer scherpe prijzen. Onze kosten zijn laag omdat een groot deel van onze ringen door onszelf wordt geproduceerd. Daarnaast werken wij ook nauw samen met diverse toonaangevende specialisten. Hoge kwaliteit en service tegen lage kosten zijn voor ons van groot belang. Online in onze webshop op Trouwringenvoordeel.nl vind je alle trouwringen die bij ons verkrijgbaar zijn. Het aanbod bestaat onder andere uit geel gouden, witgouden en rosé gouden ringen. Ook kun je bij ons terecht voor zilveren ringen, ringen met of zonder diamanten, titanium ringen, tricolor trouwringen en vele andere unieke trouwringen. Op de door jullie gekochte trouwringen hebben jullie bij Trouwringenvoordeel.nl levenslange garantie.

In onze webshop vind je het complete aanbod trouwringen. Deze trouwringen zijn alleen niet allemaal te bezichtigen in onze vestiging in Rotterdam. Ringen die wij op locatie ter bezichtiging hebben zijn: gouden ringen, titanium met gouden ringen, staal met goud en zilver met gouden ringen. De collectie gouden ringen bestaat uit witgouden ringen, geel gouden ringen, rosé gouden, bicolor en tricolor ringen. Titanium ringen zijn op aanvraag beschikbaar. Heb je in onze webshop al een ring gezien die je graag in het echt wilt zien, dan is dat mogelijk. Wij vinden het belangrijk dat jij de ring van uw dromen eerst met eigen ogen hebt gezien. Geef van tevoren aan om welke ring het gaat en wij zorgen ervoor dat deze ring tijdens de afspraak aanwezig is. Willen jullie een ring bezichtigen die niet aanwezig is, dan kun je altijd een showroommodel met ringenbos bestellen. De ringen naar keuze kun je op deze manier alsnog thuis bezichtigen.

Trouwringenvoordeel.nl werkt in verband met veiligheid enkel met dummy ringen. Ze zijn gemaakt van goedkope messing in plaats van goud maar ze zijn niet van echt te onderscheiden.

De stalen en zilveren ringen zijn alleen online verkrijgbaar, hier kun je wel een showroommodel van bestellen.

Trouwplannen in Rotterdam

Rotterdam is een moderne stad die zich uitstekend leent voor een gezellige dag uit of een weekend weg. Deze wereldstad blijft zich in hoog tempo vernieuwen met zijn imposante skyline en vele mogelijkheden op cultureel en sportief gebied. Tijdens een bezoek aan deze stad kun je uitgebreid shoppen, bezoek de dierentuin of fiets door de haven. Ook is Rotterdam rijk aan architectuur, vele musea, attracties en ga zeker varen over de maas om de stad vanuit een ander oogpunt te verkennen.

Hebben jullie trouwplannen en wonen jullie in omgeving Rotterdam of staat er een dagje Rotterdam op de planning? Maak dan een afspraak bij onze vestiging van Trouwringenvoordeel.nl in Rotterdam. Hier helpen wij jullie graag met het vinden van prachtige trouwringen. Rotterdam kent vele trouwlocaties. Op elke locatie in

Rotterdam kan er in de openlucht een bruiloft gevierd worden. De mooiste locaties bevinden zich in Rotterdam West historisch Delfshaven, in de kop van Zuid met Hotel New York en de SS Rotterdam, bij de Veerhaven aan de Maas en natuurlijk in Kralingen met het Kralingse Bos en Botanische Tuinen.
Trouwringenvoordeel Rotterdam
 

Contact vestiging Trouwringen Rotterdam

Prins Alexanderplein 30
3067 GC Rotterdam

E: info@trouwringenvoordeel.nl
T: +31(0)85-4017148
Bereikbaar van maandag t/m zondag tussen 09.00 en 20.00u.

Let op! Bezoek alleen op afspraak.

@