Top

Trouwringen Harderwijk

Header afspraak maken


Trouwringen kopen in Harderwijk

Gaan jullie trouwen? Dan is de bruiloft natuurlijk niet compleet zonder trouwring. De trouwring verzegelt tijdens deze prachtige dag jullie liefde. Een trouwring zal je voor de rest van je leven dragen. Het is dan ook enorm speciaal om samen een ring uit te zoeken voor dit bijzondere moment. Voor het kopen van de perfecte trouwring kun je terecht bij Trouwringenvoordeel.nl Harderwijk. Trouwringen kunnen op afspraak in één van onze vestigingen worden bezichtigd. Zijn jullie woonachtig in de buurt van Harderwijk of ben je al van plan om deze gezellige stad een dag te bezoeken? Maak dan zeker een afspraak bij onze vestiging in Harderwijk. De mooiste trouwringen koop je bij Trouwringenvoordeel.nl Harderwijk.

Contact vestiging Harderwijk
Daltonstraat 17 3846 BX Harderwijk
E: info@trouwringenvoordeel.nl
T: +31(0)85-4017148

Bereikbaar van maandag t/m zondag tussen 09.00 en 20.00u.

Let op! Bezoek alleen op afspraak.
OP ZOEK NAAR TROUWRINGEN AANBIEDINGEN?
10- 50% korting deze maand
 


trouwringen kopen harderwijkBel 085-4017148

Waarom Trouwringenvoordeel.nl?
  • Eerste keus Trouwringen (A-kwaliteit)
  • Levenslange garantie
  • Snelle leveringen
  • Strenge kwaliteitscontrole
  • Gratis graveren
  • Gratis luxe ringendoosje
Spacer


Aanbod trouwringen Trouwringenvoordeel.nl

Trouwringenvoordeel.nl is dé specialist op het gebied van trouwringen in heel Nederland en België. Wij bieden een ruim aanbod aan diverse unieke trouwringen van A-kwaliteit. Bij Trouwringenvoordeel.nl koop je trouwringen tegen zeer scherpe prijzen. Het aanbod is enorm, op onze website kun je het assortiment al bekijken voordat je een afspraak maakt bij onze vestiging in Harderwijk. Het aanbod bestaat uit vele soorten geel gouden ringen. Daarnaast is de witgouden ring ook zeer populair en ook bij ons in diverse varianten verkrijgbaar. Het is natuurlijk ook mogelijk om een briljant in de trouwring te laten zetten en de ring gratis te laten graveren met bijvoorbeeld jullie trouwdatum. TrouwringenVoordeel.nl biedt levenslange garantie op alle ringen en snelle leveringen.

Trouwringenvoordeel.nl biedt een divers aanbod aan trouwringen. Willen jullie trouwringen kopen in Harderwijk? Kom dan langs bij onze vestiging. In onze vestiging in Harderwijk zijn niet alle ringen te bezichtigen. Het is echter altijd mogelijk om de ringen thuis te bezichtigen door een showroommodel met ringenbos te bestellen. Er zijn in onze vestiging onder andere gouden ringen, titanium met gouden ringen, zilver met gouden ringen en gouden ringen met staal te bezichtigen. De collectie gouden ringen bestaat uit witgouden ringen, geel gouden ringen, rosé gouden, bicolor en tricolor ringen. Titanium ringen zijn enkel op aanvraag beschikbaar. Wanneer je een mooie ring hebt gezien in onze webshop en je deze graag wilt bezichtigen, is dat natuurlijk geen probleem. Maak een afspraak en geef aan om welke ring het gaat, wij zorgen ervoor dat deze ring tijdens de afspraak aanwezig is.

Trouwringenvoordeel.nl werkt voor jullie en onze eigen veiligheid uitsluitend met dummy ringen. Deze ringen zijn niet te onderscheiden van het echt. Ze zijn echter gemaakt van goedkope messing in plaats van goud.

Alle zilveren en stalen ringen uit onze website kunnen alleen online worden besteld, je kunt er wel een showroommodel van bestellen.

Trouwplannen in Harderwijk
Het historische centrum van Hanzestad Harderwijk heeft enorm veel te bieden. Hebben jullie trouwplannen? Combineer dan een bezoek aan deze gezellige stad met een bezoekje aan onze vestiging van Trouwringenvoordeel.nl in Harderwijk. De stad straalt rust en romantiek uit. In Harderwijk kun je leuk shoppen, cultuur snuiven of gezellig borrelen. De stad biedt meer dan 100 monumenten, leuke pleinen en pittoreske straatjes. Loop over de Vischmarkt, één van de historische pleinen in de stad. Voor de cultuurliefhebber is er het interessante stadsmuseum. Daarnaast zijn er in Harderwijk vele leuke (eet)cafés op de Markt, aan de Vijhestraat en Bruggestraat waar het zowel overdag als in de avonduren erg gezellig is. Ook kent Harderwijk natuurlijk een aantal toptrouwlocaties!Contact vestiging Harderwijk

Daltonstraat 17
3846 BX Harderwijk

E: info@trouwringenvoordeel.nl
T: +31(0)85-4017148
Bereikbaar van maandag t/m zondag tussen 09.00 en 20.00u.

Let op! Bezoek alleen op afspraak.

@