Top

Trouwringen Reeuwijk


Trouwringen kopen in Reeuwijk

Hebben jullie trouwplannen? Dan zijn de voorbereidingen waarschijnlijk al in volle gang. Naast al deze voorbereidingen is het kopen van trouwringen ook een zeer belangrijke stap in de aanloop naar jullie bruiloft. De ringen die jullie gaan dragen zullen jullie voor de rest van jullie leven met elkaar verbinden. Het is daarom van groot belang dat trouwringen met zorg worden uitgekozen en dat jullie een ring kiezen die echt bij jullie past. Het is daarom goed om samen trouwringen te gaan bekijken. Bij Trouwringenvoordeel.nl helpen wij jullie graag met het maken van een keuze. Op onze website kun je het ruime assortiment met vele verschillende soorten trouwringen al bekijken. Overwegen jullie om trouwringen te kopen maar willen jullie deze graag eerst nog zien? Maak dan een afspraak om de trouwringen te komen bezichtigen bij onze vestiging in Reeuwijk.

Contactgegevens Trouwringenvoordeel Reeuwijk
Leeghwaterstraat 25
2811 DT Reeuwijk
E: info@trouwringenvoordeel.nl

T: +31(0)85-4017148

Bereikbaar van maandag t/m zondag tussen 09.00 en 20.00 uur. 
Let op, bezoek alleen op afspraak!

OP ZOEK NAAR TROUWRINGEN AANBIEDINGEN?
10- 50% korting deze maandtrouwringen kopen reeuwijkWaarom Trouwringenvoordeel.nl?
  • Eerste keus Trouwringen (A-kwaliteit)
  • Levenslange garantie
  • Snelle leveringen
  • Strenge kwaliteitscontrole
  • Gratis graveren
  • Gratis luxe ringendoosje
Spacer


Aanbod trouwringen Trouwringenvoordeel.nl

Trouwringenvoordeel.nl biedt een zeer ruim en gevarieerd aanbod aan trouwringen. Onze trouwringen zijn van uitstekende kwaliteit en worden aangeboden tegen zeer scherpe prijzen. Je kunt bij ons terecht voor onder andere gouden ringen, witgouden ringen, zilveren ringen maar ook voor bicolor-, tricolor-, platina- en palladium ringen. De collectie gouden ringen bestaat uit witgouden ringen, geel gouden ringen, rosé gouden, bicolor en tricolor ringen. Het grootste deel van onze ringen wordt door onszelf geproduceerd. Het is daarom ook mogelijk om een ring die je op onze website ziet van ander materiaal te laten maken. Ook kunnen wij trouwringen volledig naar jullie wens maken. Kies je eigen kleur en model ring. Het is ook mogelijk om één of beide ringen te voorzien van prachtige diamanten of zirkonia’s. Al onze trouwringen worden geleverd met het officiële Waarborgkeurteken. De goudlegering van de ringen voldoet aan de strengste eisen. Bij ons ben je verzekerd van kwaliteit tegen een lage prijs!

Het assortiment van Trouwringenvoordeel.nl bestaat uit een zeer divers aanbod aan trouwringen. In onze vestiging in Reeuwijk zijn vele ringen te bezichtigen, hier zijn echter niet al onze modellen aanwezig. Hebben jij en je partner een model op het oog, dan kunnen jullie natuurlijk een showroommodel met ringenbos bestellen. Zo kunnen jullie de ringen ook zelf thuis bewonderen. Op onze locatie in Reeuwijk zijn de volgende ringen te bezichtigen: gouden ringen, staal met gouden ringen, zilver met gouden en ringen en titanium met gouden ringen. De collectie gouden ringen bestaat uit witgouden ringen, geel gouden ringen, rosé gouden, bicolor en tricolor ringen. De titanium ringen zijn enkel op aanvraag beschikbaar. Wanneer je in onze webshop al een ring hebt gezien die je graag wilt bezichtigen, geef dit dan van tevoren aan. Trouwringenvoordeel.nl zorgt er dan voor dat deze ring zeker aanwezig is.

In verband met veiligheid van ons en onze klanten werken wij uitsluitend met dummy ringen. De dummy ringen zijn niet te onderscheiden van echte ringen. Zij zijn echter gemaakt van goedkope messing in plaats van goud maar dit is niet te zien.

De zilveren en stalen ringen uit ons assortiment zijn enkel online te bestellen. Hiervan kan natuurlijk wel een showroommodel worden besteld.

Trouwplannen in omgeving Reeuwijk

Onze vestiging van Trouwringenvoordeel.nl in Reeuwijk is gevestigd aan Leeghwaterstraat 25. Ben je woonachtig in de buurt van Reeuwijk of ben je hier in de buurt, kom dan zeker langs. Combineer een bezoek aan onze vestiging met een dagje Reeuwijk en Gouda. Reeuwijk zelf kent prachtige natuur. Natuurliefhebbers en watersporters halen hun hart op bij de Reeuwijkse plassen. Gouda is natuurlijk de geboorteplaats van de Goudse Kaas. In en rondom deze stad is van alles te doen. Gouda kent een compact historische binnenstad met vele authentieke winkels, middeleeuwse straatjes, grachten en bezienswaardigheden. Breng een bezoek aan de Goudse Kaasmarkt of bezichtig de prachtige Sint-Janskerk. Bezoek de Museumhaven of ontdek Gouda vanaf het water. In de omgeving van Reeuwijk en Gouda zijn vele trouwlocaties te vinden. Je kunt er op vele plekken zowel buiten als binnen trouwen. In de omgeving zijn ook vele mogelijkheden voor het maken van trouwfoto’s. Maak prachtige foto’s voor het stadhuis of op het marktplein in Gouda. Willen jullie graag foto’s in een meer groene omgeving. Dan zijn de Reeuwijkse plassen geschikt!

Trouwringenvoordeel Reeuwijk
 

Contact vestiging Reeuwijk

Leeghwaterstraat 25
2811 DT Reeuwijk 

E: info@trouwringenvoordeel.nl
T: +31(0)85-4017148
Bereikbaar van maandag t/m zondag tussen 09.00 en 20.00u.

Let op! Bezoek alleen op afspraak.

@